24sedam na licu mesta: Blokiran saobraćaj, policija preusmerava vozila na ulazu u Šimanovce - beživotno telo leži pokraj puta! (FOTO/VIDEO)

10.06.2022

07:12

0

U vozilu je bilo 25 radnika, a povređeno je njih 18

24sedam na licu mesta: Blokiran saobraćaj, policija preusmerava vozila na ulazu u Šimanovce - beživotno telo leži pokraj puta! (FOTO/VIDEO)
nesreća kod Šimanovaca1 - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U nesreći kod Prhova, na putnom pravcu Prhovo - Šimanovci, povređeno je 18 šabačkih radnika, dok je jedna osoba poginula.

Kako smo pisali, do saobraćajne nesreće došlo je oko 6.20 časova, kada je minibus šabačkih registracija sleteo sa puta i prevrnuo se.

U vozilu se nalazilo 25 radnika, a među povređenima je i vozač (53) koji nije bio u alkoholisanom stanju u trenutku nesreće potvrdio je alko-test.

Kako je objasnio, na vozilu se prvo čulo da je nešto puklo, a onda je izgubio kontrolu.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, put je blokiran za saobraćaj i saobraćajna policija obezbeđuje teren.

Policijske ekipe ne dozvoljavaju prilaz nikome.  Pored puta je prema nezvaničnim saznanjima beživotno telo jednog od radnika.

Tužilac koji prisustvuje uviđaju zabranio je novinarskim ekipama da podignu dron da bi se mogao iz vazduha videti prizor sa mesta nesreće.

Policija na ulazu u Šimanovce preusmerava vozila.

Očevici su rekli za 192.rs da sumnjaju da je do tragedije dovela tehnička neispravnost vozila.

Povređeni su zbrinuti sa devet sanitetskih vozila Hitne pomoći iz Sremske Mitrovice, Rume, Stare Pazove, Pećinaca, Inđije i Beograda.

Prema nezvaničnim saznanjima prebačeni su u KBC Zemun i njihove povrede se razlikuju. Neki su primljeni sa lakšim povredama, a neki sa težim.

U pitanju su, kako nezvanično saznajemo, povrede glave i kičme, ali pojedini radnici su dovedeni i sa otvorenim ranama i trenutno su na ušivanju.

Dijagnostika je u toku, radnici se šalju i na skener kako bi bilo utvrđeno njihovo stanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike