Odgovor ćerki tragično preminule S. Đ. na tekst: “Pravi petak 13. u Srbiji – U Barajevu muž zaklao ženu, a onda zapalio kuću!”

09.06.2022

11:57

0

Autor: 24sedam

"Našu majku S. Đ. nije ubio njen muž, dakle naš otac, budući da je preminuo pre tragičnog događaja"

Odgovor ćerki tragično preminule S. Đ. na tekst: “Pravi petak 13. u Srbiji – U Barajevu muž zaklao ženu, a onda zapalio kuću!”
Rožanci Goran Sivački (3) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Imajući u vidu da se na portalu medija 24sedam dana 13. 5. 2022. godine pojavio tekst pod naslovom “Pravi petak 13. u Srbiji – u Barajevu muž zaklao ženu, a onda zapalio kuću!”, u kome je navedeno da je našu majku S. Đ. zaklao njen muž, tj. naš otac, a onda zapalio kuću, a koji je inače preminuo 30. 10. 2018. godine, dakle znatno pre ovog nesrećnog događaja, ovim odgovorom želimo da stanemo na put nagađanjima i iznošenju neistinitih i neproverenih informacija kojima se povređuje pravo na privatnost i pravo na pijetet naše pokojne majke i našeg pokojnog oca.

Autor spornog teksta iznosi navedenu tvrdnju, koja nije dovedena u pitanje, s obzirom na to da u tekstu nije stavljen upitnik, odnosno znak pitanja (?) da je muž zaklao ženu, a onda zapalio kuću, uz navođenje inicijala i mesta u kome se tragični događaj odigrao, bez ikakvih provera istinitosti iznete tvrdnje.

Našu majku S. Đ. nije ubio njen muž, dakle naš otac, budući da je preminuo pre tragičnog događaja, te ovom prilikom molimo da se stane na kraj iznošenju neistinitih i neproverenih informacija o istom, naročito uzimajući u obzir da je istraga u toku i da se još utvrđuju sve činjenice događaja.

Molimo za razumevanje, poštovanje naše privatnosti i poštovanje prava na pijetet naših pokojnih roditelja.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike