Ubijeni Luka Žižić bio svedok u procesu protiv stakloresca: Filipu pozajmio 2.000 evra, a ovaj dug vratio kad je ubio pekara!

08.06.2022

12:01

0

Autor: 24sedam

Žižić pozajmio novac Filipu preko žene I. S., koja je kasnije u Žižićevo ime pritiskala Gavranovića da vrati novac

Ubijeni Luka Žižić bio svedok u procesu protiv stakloresca: Filipu pozajmio 2.000 evra, a ovaj dug vratio kad je ubio pekara!
luka žižić(1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Jovana Jovanović

Luka Žižić, nedavno ubijeni vlasnik kafića "Ritual" u Novom Beogradu, bio je svedok na suđenju danas osuđenom staklorescu Filipu Gavranoviću. On je ubici iz Resavske ulice, pozajmio 2.000 evra, koje mu je Gavranović vratio iste večeri 3. novembra 2017. godine kad je usmrtio pekara Nikolu Ostojića.

Gavranović je danas, da podsetimo, ponovo osuđen na 30 godina zatvora. Kako se navodi u presudi, Žižić, koji je imao status svedoka u postupku protiv Gavranovića, pozajmio je novac Filipu preko žene I. S., koja je kasnije u Žižićevo ime pritiskala Gavranovića da vrati novac.

Prema navodima presude, Gavranović je posle ubistva Ostojića iz Nikoline torbice uzeo 1.800 evra i uz još 200 evra vratio dug Žižiću.

Sud je danas prilikom izricanja presude Gavranoviću naložio da se od svedoka, sada ubijenog Žižića, oduzme imovinska korist od 2.000 evra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike