Isplivao užasan snimak! Vidi se trenutak kada je vozač “honde” pokosio dete na biciklu (VIDEO)

08.06.2022

10:42

1

Autor: 24sedam

Policija je posle nekoliko sati potrage uhvatila bahatog maloletnika

Isplivao užasan snimak! Vidi se trenutak kada je vozač “honde” pokosio dete na biciklu (VIDEO)
bicikl Altina - Copyright Printscreen

U javnosti se pojavio stravičan snimak jučerašnje saobraćajne nesreće na Altini, kada je maloletni vozač (16) “hondom” pokosio dečaka starog 13 godina na biciklu.

Svedoci ovog stravičnog doađaja kažu da se čuo prasak i da su bili u šoku kada su videli šta se desilo.

- Negde oko 18 časova čuli smo prasak i videli da je dečak sa bicikle pokošen na trotoaru raskrsnice. Vozač “honde je išao ogromnom brzinom, izleteo sa strane, udario dete i pod gasom pobegao, ispričali su očevici događaja.

Povređeni dečak je prevezen na Institut za majku i dete, a policija se dala u potragu za bahatim maloletnikom, koji se nakon nekoliko pokušaja policije da ga uhvati, zaustavio ispred firme "Bamiron" i utrčao u krug firme.

Parking na kojem je zatečena “honda” pokriveno je kamerama, ali je odgovorno lice navodno reklo da ne zna ko je upravljao "hondom" i da ne može odmah da vrati snimak na kameri.

Vozač je konačno uhvaćen kada je policija u Zemunu zaustavila "audi A3" koji je vozila S.Đ (49), a na mestu suvozača bio je Š. Đ. (16). On je priznao da je vozio automobil koji je pokosio dečaka, nekoliko sati ranije, a da je auto je u vlasništvu njegovog oca.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike