Poznato stanje Zorana koji je nožem usmrtio Snežanu u Barajevu: Izgubio mnogo krvi, život mu i dalje ugrožen!

07.06.2022

08:41

0

Istražitelji procenili da je reč o zločinu iz strasti, a Snežana imala devet uboda

Poznato stanje Zorana koji je nožem usmrtio Snežanu u Barajevu: Izgubio mnogo krvi, život mu i dalje ugrožen!
z-p-830x0 - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Zoran P.

Lekari Urgentnog centra i dalje se bore za život Zorana P. (51) koji je u nedelju u Barajevu izbo bivšu partnerku Snežanu Simić (47), pa sebi isekao vrat i potkolenicu. Ona je preminula, a on je i dalje u teškom stanju, jer je rana na vratu duboka i izgubio je mnogo krvi.

Oni su bili u vabračnoj zajednici godinu dana, raskidali i mirili se, pa se razišli 10 dana ranije, a on je sumnjao da je Snežana našla drugog. Video je kako kosi travu u dvorištu kuće svojih roditelja, gde se odselila kad je otišla od njega. Otišao je, kako saznajemo, svojoj kući, uzeo nož i vratio se u njeno dvorište.

Istražitelji su procenili da je reč o zločinu iz strasti, a Snežana je imala devet uboda. Ubio je na licu mesta, a potom sebi presekao vrat i potkolenicu.

Zločin se dogodio usred dana, oko podneva, a krvoproliće su videle Snežanine komšije, koje su pozvale policiju. Ona je radila kao medicinska sestra u Domu zdravlja.

Zoranova majka Gordana P., rekla je da je on radio u garaži i da ga nije bilo neko vreme, a potom je čula i da je ubio Snežanu.

- Ne znam da su se oni svađali, nikad nije pričao da ima problem sa njom. Živela je ovde godinu dana posle ga je napustila. Onda je opet počela da dolazi ali nisu se svađali - rekla je Gordana.

Snežanina majka Ljiljana ispričala je, međutim, da su se oni često svađali i mirili, jer su se voleli. Dodala je i da tragediju niko nije očekivao.

- Policija je pitala da li je imala veliki nož u kući, a nije, on je doneo nož od svoje kuće. Bila je posečena sa obe strane kod rebara, na ruci je imala krv, nisu mi dali da vidim telo - rekla je Ljiljana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike