Detalji teške nesreće u Staroj Pazovi: Izgubio kontrolu nad vozilom, pa udario u uličnu rasvetu - mladića izvlačili vatrogasci!

05.06.2022

07:09

0

Nažalost, njemu nije bilo spasa

Detalji teške nesreće u Staroj Pazovi: Izgubio kontrolu nad vozilom, pa udario u uličnu rasvetu - mladića izvlačili vatrogasci!
profimedia-0574822448 - Copyright Profimedia

Dušan P. (25) nastradao je sinoć u teškom udesu u Staroj Pazovi. Mladić se kretao iz pravca Nove Pazove kada je oko 20 časova izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

Kako priča očevidac nesreće, mladić je pokosio uličnu rasvetu, usled čega se automobil prevrnuo na krov.

- Sve se dogodilo u milisekundi. Kretao se normalno, dok odjednom nisam video vozilo kako skreće. Pokosio je uličnu rasvetu što ga je i prevrnulo na krov. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, policija, ali i vatrogasci koji su ga dugo izvlačili iz automobila. Krov je bio potpuno smrskan - ispričao je mladić koji se nalazio u automobilu iza Dušana, napominjući da vozači tim putem "često malo jače pritisnu papučicu za gas".

- Voze jako brzo. Put nije loš, ali je uzak. Njih (vozače) ni to ne može da zaustavi. Ako voziš koliko je ograničenje, a ne mogu da te zaobiđu, samo što ti ne uđu u gepek. Blicaju, sviraju... - ispričao je on za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike