Velika policijska akcija: Zaplenjeno 80 kilograma droge, uhapšena sedmorica

03.06.2022

08:28

0

Akcije hapšenja osumnjičenih i zaplene narkotika realizovane su u dobroj koordinaciji pripadnika MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

Velika policijska akcija: Zaplenjeno 80 kilograma droge, uhapšena sedmorica
1 - Copyright MUP Srbije

U protekla tri dana pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i Policijske uprave za Grad Beograd u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu zaplenili su gotovo 80 kilograma narkotika na teritoriji glavnog grada i uhapsili sedmoricu osumnjičenih. 

Akcije hapšenja osumnjičenih i zaplene narkotika realizovane su u dobroj koordinaciji pripadnika MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje posebno pohvaljuje efikasan i posvećen rad policijskih službenikana u suzbijanju krijumčarenja i preprodaje svih vrsta opojnih droga. 

Podsećamo da je u Mladenovcu 31. maja zaplenjeno oko 50 kilograma marihuane prilikom primopredaje i uhapšena su dva muškarca, a 1. juna kod naplatne rampe u Vrčinu presretnut je muškarac koji je prevozio 20 kilograma heroina. 

U toku jučerašnjeg dana pripadnici UKP-a uhapsili su četiri člana kriminalne grupe u čijim je vozilima pronadjeno oko osam kilograma marihuane. Zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Više javno tužilaštvo u Beogradu nastaviće posvećen rad na suzbijanju krijumčarenja i preprodaje opojnih droga, kao i procesuiranju izvršilaca ovih krivičnih dela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike