Suprugu na spavanju Izbo na smrt, a sud ga poslao kući: U završnoj reči naveo da se ne seća zbog čega ju je ubio!

27.05.2022

15:18

0

Autor: 24sedam

U vreme ubistva u kući Spasića bila su njihova deca

Suprugu na spavanju Izbo na smrt, a sud ga poslao kući: U završnoj reči naveo da se ne seća zbog čega ju je ubio!
Copyright Printcreen/Google map

Boško Spasić, koji je 29. maja 2019. u stanu u Beogradu ubio svoju suprugu Jelenu Spasić, pravosnažno je osuđen na 10 godina zatvora. Apelacioni sud odbio je kao neosnovanu žalbu Boška Spasića i pravosnažno ga osudio na 10 godina zatvoa jer je 29. maja 2019. godine u stanu u Beogradu ubio svoju suprugu Jelenu Spasić.

Spasić je suprugu dva puta kuhinjskim nožem ubo u vrat dok je spavala. Nesrećna žena pokušala je da se odbrani tako što je podmetnula ruku ispod noža, ali nije uspela. Nakon što ju je izbo prerezao je sebi vene ali je preživeo.

U vreme zločina i njihova deca bila su u stanu.

Nakon što mu je izrečena prvostepena presuda novembra prošle godine, Viši sud u Beogradu ukinuo je Spasiću pritvor i prebacio ga u kućni pritvor bez elektronskog nadzora, oduzeo mu pasoš i naložio da se svakih 15 dana javlja policijskoj stanici.

Tokom suđenja njegovi advokati su tvrdili da je do ubistva došlo iz nehata, a Spasić je u svojoj završnoj reči rekao da se kaje zbog svega i da je za njega najveća kazna što mora da nastavi život sa ovim posledicama, bez mogućnosti da ih ispravi.

Njegovi branioci naveli su da nije imao motiv da ubije suprugu, dok je on sam iznoseći odbranu rekao da nije bio svestan i da se ne seća šta je toga dana učinio.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike