Osumnjičeni za napad u Inđiji pozvao žrtvu da se nađu? Navodno hteo da mu vrati dug, pa otvorio vatru!

27.05.2022

09:41

0

Podsetimo, juče je Z.R. (41) ušetao u baštu kafića i otvorio vatru na D.K. (42)

Osumnjičeni za napad u Inđiji pozvao žrtvu da se nađu? Navodno hteo da mu vrati dug, pa otvorio vatru!
Zoran R. optužen za pokušaj ubistva - Copyright Foto: Instagram/moj_beo_grad

Kako nezvanično saznajemo, do pucnjave ispred lokala u Inđiji, došlo je zbog duga.

Podsetimo, juče je Z.R. (41) ušetao u baštu kafića i otvorio vatru na D.K. (42), ali ga je srećom omašio. Zatim se dao u beg, a naposletku se vratio do lokala i bacio ručnu bombu na objekat.

Navodno je Z.R. (41) pozajmio izvesnu količinu novca od D.K. i u zalog mu dao svoj automobil. Juče je pozvao D.K. (42) da se nađu u kafiću kako bi mu dao novac prenosi Blic.

Međutim, kada se D.K. (42) pojavio sa prijateljem, Z.R. (41) mu je prišao i krenuo da puca u njegovom pravcu. Srećom je omašio, a D.K. (42) je istog trenutka skočio sa prijateljem na napadača.

Ovaj je uspeo da pobegne, a zatim se vratio sa ručnom bombom. Na snimku se vidi kako D.K. (42) uspeva da dođe do drugih izlaznih vrata koja vode do obližnjeg auto-servisa, dok mu se prijatelj sakrio iza šanka.

Od siline eksplozije popucala su stakla na lokalu, a pričinjena je veća materijalna šteta i unutra. D.K. (42) je prema nezvaničnim informacijama dobio posekotinu po vratu od gelera i sam se javio u DZ Inđija.

 Z.R. (41)  je uhapšen i sumnnjiči se da je izvršio krivična dela pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uz krivičnu prjavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, navedeno je u saopštenju policije.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike