"Nisam bio pijan ni drogiran": Nemac nije umeo da objasni kako je došlo do stravične nesreće na Pančevcu u kojoj su stradali supružnici

26.05.2022

08:01

0

Autor: 24sedam

Veštačenjem kamiona i BMW-a treba da se utvrdi kojom su se brzinom kretala oba vozila u trenutku nesreće

"Nisam bio pijan ni drogiran": Nemac nije umeo da objasni kako je došlo do stravične nesreće na Pančevcu u kojoj su stradali supružnici
viber_image_2022-05-23_20-27-26-092 - Copyright 24sedam

Da li je državljanin Nemačke S. K., vozeći BMW, zaista kriv za saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu, kada je poginuo bračni par Dobrinka J. (77) i Trivun J. (77) utvrđuje se i veštačenjem pojedinih kamera koje su snimile nesreću.

On je nakon privođenja izneo svoju odbranu u kojoj je, kako piše "Telegraf.rs", opisao da je kritičnog dana Išao sam u pravcu Bulevara despota Stefana, kada je kamion ispred njega  prešao u levu traku u koji se potom zakucao.

- Nisam pio, niti koristio narkotike, izjavio je S. K.

Na veštačenju su i njegov BMW i kamion "zastava" u kojem su bili poginuli, nakon čega će biti poznato kojom su se brzinom u trenutku nesreće kretala oba vozila.

Nakon saslušanja sud mu je oduzeo pasoš i ličnu kartu, a u Srbiji je zaposlen u jednoj firmi i ima ugovor do 2023. godine.

Do nesreće je došlo kada se kamion na mostu zaneo i izletelo u desnu stranu,  udario u zaštitnu metalnu ogradu i probio je posle čega se otkinula kabina kamiona, a ostatak vozila se prevrnuo. Tada su tela Trivuna Jevtića i Dobrinke Jevtić ispala iz kamiona i pala ispod mosta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike