Optuženi za ubistvo u Belvilu ujedinio tri žene u sudnici: Bivša supruga, bivša vanbračna supruga i bivša devojka svedočile u njegovu korist

25.05.2022

11:59

0

Autor: 24sedam

Dve bivše supruge,s a kojima Nikčević ima po dve kćerke, rekle su da njihova deca pate otkako im je otac u pritvoru

Optuženi za ubistvo u Belvilu ujedinio tri žene u sudnici: Bivša supruga, bivša vanbračna supruga i bivša devojka svedočile u njegovu korist
Copyright Foto: 24sedam/Printscreen Twitter

U Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje za ubistvo Bojana Mirkovića 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil, za koje su optuženi Bojan Kovačević, Lazar Tejić, Ivan Nikčević, Dušan Kokoruš, Filip Ivanović.

Na današnjem ročištu svedočile su tri žene -  i bivša supruga, bivša vanbračna žena i bivša devojka optuženog Ivana Nikčevića.

Bivša supruga i bivša vanbračna supruga, sa kojima optuženi ima po dve kćerke, rekle su da njihova deca proživljavaju teške trenutke i da pate otkako im je otac u pritovru, te da im je svaki odlazak ocu u posetu stresan.

Pored bivših žena, svedočio je i Nikčevićev prijatelj i saradnik Siniša Dulović, koji je reko da su njih dvojica držali restoran brze hrane zbog čega su često iznajmljivali automobile i da su na dan,  kada je prema optužnici Nikčević navodio kretanje ubice na osnovu GPS signala, njih dvojica bila u Kruševcu i Kragujevcu, upravo zbog kupovine jednog auta.

Optuženi Nikčević je na kraju i sam tražio reč,  na kraju tražio reč rekavši da jedino što je priznao jeste da jenabavio sredstvo za izvršenje krivičnog dela.

- Ja sam se bavio time, prodajom uređaja i uradio sam to u sklopu posla, našao se s licem na auto-putu i predao mu ga, dodao je.

Njegov advokat Marko Popović je Sudu predložio da se pritvor njegovom klijentu ukine i ponudio je jemstvo od 70.000 evra.

Lazar Tejić je optužen kao neposredni izvršilac ubistva, dok su optuženi za teško ubistvo u saizvršilaštvu njegov očuh Bojan Kovačević, Ivan Nikčević i Dušan Kokoruž, a Filip Ivanović se tereti za pomaganje u izvršenju ovog krivičnog dela.

Svi optuženi su uhapšeni desetak dana nakon ubistva i i dalje se nalaze u pritvoru.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike