Pripadnik "Kobri" ludo voleo stradalu misicu: Izgubio i sina, pokušali da ga ubiju, a čuvao je kriminalce, političare i holivudske lepotice!

22.05.2022

06:00

0

Smrt izbegao pukom srećom...

Pripadnik "Kobri" ludo voleo stradalu misicu: Izgubio i sina, pokušali da ga ubiju, a čuvao je kriminalce, političare i holivudske lepotice!
New Project - Copyright Foto: Instagram/avram_eso_cobra/Profimedia/MUP

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak ujutru na putu Prhovo-Šimanovci, život je izgubila Mirjana Stojanović, nekadašnja srpska misica.  Srpska javnost potresena je zbog ove tragedije, a njen partner Aleksandar Avramov, pripadnik agencije za obezbeđenje "Kobra", ne može da se pomiri sa njenom sudbinom. Ovo, nažalost, nije ni jedina tragedija koja je zadesila Avramova.

Automobil kojim je misica upravljala sudario se sa kamionom, a ishod je bio fatalan. Avramov od tada objavljuje njihove zajedničke fotografije i poručuje da će se videti uskoro. Kako je napisao, ona je juče otišla da spremi njegovu krsnu slavu, ali nije stigla do vikendice.

- Bila si moj život! Jutros u putu da mi spremiš krsnu slavu zauvek sam te izgubio... Neka te anđeli čuvaju živote moj! Vidimo se uskoro - poručio je Avramov.

Njegova nesreća, ipak je počela onog trenutka kad je izgubio prvorođeno dete. Kako je i sam rekao već je preživeo tragediju kada je izgubio sina.

Avramov je inače bio dugogodišnji telohranitelj Ljubiše Buhe Čumeta, a potom i njegov šef obezbeđenja. Kad je najpoznatiji srpski svedok-saradnik dobio državno obezbeđenje Avramov je započeo samostalni biznis kao telohranitelj.

Ljubiša Buha Čume Tanjug
 

Iako nije imao više nikakve veze sa Čumetom, na Avramova je pokušan atentat u avgustu 2018. godine. Napadači su mu napravili zasedu na putu Kupinovo-Obrež, nedaleko od njegovog imanja, a smrt je izbegao pukom srećom tako što je zalegao preko sedišta kad su zapucali.

Ranije je i prepričao da je kobne večeri išao da obiđe kuću i imanje i usput primetio da ga prati jedno vozilo. Na imanju je, videvši da nešto nije u redu, zamenio vozilo i nazad krenuo bržim automobilom.

- U jednom trenutku vozilo iz suprotnog smera je krenulo pravo ka meni i zaslepelo me farovima - rekao je ranije Avramov.

Kako je objasnio, dobro je reagovao zahvaljujući iskustvu koje je stekao štiteći ljude.

Iza vozača auta koji ga je presreo ugledao je cev oružja, pa se bacio preko suvozačevog sedišta, a glavu gurnuo u deo gde dolaze noge suvozača.

- Začuo se rafal, a meci su leteli iznad mog tela - prepričao je on.

Policajci koji su bili na uviđaju nisu mogli da poveruju da je preživao ovakav napad, on je bio maltene nepovređen, jedina šteta je bila na automobilu i to od 10 metaka iz kalašnjikova.

Ispred "Kobri" štitio svetski poznate ličnosti

Kao predsednik organizacije "Kobra" bio je zadužen za mnogih svetskih faca među kojima su i holivudske lepotice Anđelini Džoli i Kameron Dijaz, a obezbeđivao je i poznate svetske događaje, kao što je Kanski festival.

Na spisku poznatih ličnosti koje je čuvao nalazi se i glumac Danijel Redklif najpoznatiji po ulozi Harija Potera, ali i reditelj Džejms Kameron. Ipak, jedna od jedinstvenih prilika bila je i kada je Avramov štitio nekadašnjeg francuskog predsednika Fransoa Olanda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike