"Ni sa kim se nisam posvađala, pomažem gladnima...": Vlasnica pekare na Novom Beogradu u koju je bačena bomba - ne znam šta je ovo!

19.05.2022

07:00

1

Pekar je prvi stigao na lice mesta i on je čuo jak prasak - kaže vlasnica pekare

"Ni sa kim se nisam posvađala, pomažem gladnima...": Vlasnica pekare na Novom Beogradu u koju je bačena bomba - ne znam šta je ovo!
Pekara (2) - Copyright 24sedam/Lj.K.

Za sada nepoznata osoba je oko 3 sata posle ponoći bacila ručnu bombu u pekaru u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. U pekari u tom trenutku, na sreću nije bilo nikoga nije bilo nikoga.

Istraga je u toku, a na licu mesta je i vlasnica pekare Gordana Gligorijević.

Prema njenim rečima, pekar je prvi stigao na lice mesta i on je čuo jak prasak.

- Napadač je kamenom probio staklo, a to je duplo staklo i samo je ubacio bombu. I to je toliko puklo da to nije normalno. Pekar me zvao i kaže - Goco, u pekari je slomljeno staklo i cela pekara je u srči. Ne mogu da uđem. Ja siđem i imam šta da vidim. Nije imao šta da uzme, kasu jedino. Nema šta u pekari da se uzme. Mašine su teške da ih iznesu. Pekar je bio u autu, došao je na posao, i u tom trenutku se čula eksplozija. Ja se ni sa kim nisam posvađala - kaže Gordana, piše Telegraf.

- Samo mogu da pomognem, ako je neko gladan - da mu dam da pojede i neću ništa da naplatim. Uveče u 18 sati ja sve podelim, ne prodajem u pola cene. Svi me u kraju znaju kao Majku Terezu. Ja ne znam na šta ovo liči. Policija kaže da je bomba neka. Sad se brinem, plašim se, imam dva sina. Groznica me sad trese od brige. Šta ću, da se ubijem ne mogu. Još nisam ni osigurala. Ja živim miran život, nisam zgazila mrava jednog, nisam zlo učinila - dodaje Gordana.

Da podsetimo, kamere su snimile napadača koji je noćas kamenom razbio staklena vrata na pekari i tako ubacio bombu u objekat.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike