Brata zadavio, okupao, obukao i pripremio za sahranu! Bizarni detalji zločina na Đurđevdan u Nišu (VIDEO)

08.05.2022

09:39

0

Autor: Maja Kostić

Prema kazivanju komšija, braća su imala raznih problema, a Milan je voleo i da popije

Brata zadavio, okupao, obukao i pripremio za sahranu! Bizarni detalji zločina na Đurđevdan u Nišu (VIDEO)
nis ubistvo zadavio brata 0805 2022 foto mk - Copyright 24sedam/M.K.

Milan G. (43) uhapšen je zbog sumnje da je u Nišu u naselju Komren na Đurđevdan ubio svog brata Sašu (52), pa sam pozvao mrtvozornika i rekao da mu je brat preminuo prirodnom smću. 

Milan i Saša su sa komšijom sedeli 5. maja do 21.30 časova i pili, a onda je komšija rekao da mu je muka i otišao svojoj kući.  Posle odlaska komšije Milan je udavio brata, međutim, pozvao je komšiju oko 3.30 sati da dođe. On je u tom pozivu komšiji rekao da mu je bratu pozlilo.

Kad je komšija stigao, video je da je Milan brata obukao, okupao, obrijao i gotovo spremio za sahranu. Vezao mu je vilicu maramom, kako se ne bi otvarala. Bratovljevu smrt prijavio je odmah te noći, a mrtvozornik je ujutru došao. Ono što je bilo sumnjivo mrtvozorniku je masnica na oku ubijenog, i tako je klupko počelo da se odmotava.

U policiji je Milan izjavio da je te večeri oko 22 časa čuo da je, sada pokojni, pao najerovatnije pri odlasku u toalet, da je otišao do njega, podigao ga i odneo u krevet gde ga je oko 3 časa posle ponoći zatekao bez znakova života. Zbog toga ga je, navodno, u panici uhvatio za vrat i drmao kako bi ga probudio.

Budući da je na pokojnikovom licu bilo i drugih povreda, Više javno tužilaštvo u Nišu naložilo je obdukciju, kojom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, nakon čega je osumnjičeni uhapšen.

Prema kazivanju komšija, braća su imaia raznih problema, a Milan je voleo i da popije. Milan je fizički jači, znao je da išamara starijeg brata, naročito kad ima dug u prodavnici, tvrde komšije.

Komšije kažu da su Milan i Saša imali određenih zdravstvenih problema.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike