"Jedan ga udario pesnicom u glavu, a drugi oborio na beton" : Mladića iz Leskovca brutalno pretukla dva sugrađanina!

30.04.2022 | 19:10

U PU Leskovac kažu da je prijava slučaja došla iz Opšte bolnice Leskovac, da je mladić dao izjavu inspektorima, da je obavešteno tužilaštvo i da se radi na njegovom rasvetljavanju

Copyright Pixabay

Dvadesetmosmogodišnji mladić iz Leskovca rano juče je krvnički premlaćen od strane dva mlada sugrđanina tako da mu je najverovatnije metalnom šipkom razbijena glava sa otvorenom ranom i sa hematomima po celom telu i jednim ujedom psa, pa je samo čudom preživeo.

Da nevolja bude veća, ovaj Leskovčanin je veoma lošeg zdravstvenog stanja.

- Dogodilo se to oko 2.30 sati. On je bio sa društvom, odvojio se od njih, prešao preko mosta kod pošte i negde oko spomen česme video je i čuo dva mladića sa psom kako galame. Napravio je korak dva jer je morao da prođe pored njih, ali oni su ga zaustavili - priča majka ovog Leskovčanina, koja kaže da je sreća u nesreći što nije ostala bez svog deteta.

Mladić posle jučerašnjeg celodnevnog boravka u urgetnom centru i u policiji, leži u krevetu u bolovima, pa nije bio u stanju za razgovor.

- Pozvali su ga da im priđe, on se od straha ukopao u mesto. Pitao ih je šta žele od njega i izvinjavao se ako ih je loše pogledao. Međutim, u tom momentu ga je jedan od dvojice udario pesnicom u glavu, drugi ga oborio na beton. A onda je osetio tup udarac u glavu, pretpostavka je da je bila metalna šipka i više se ničega nije sećao - nastavlja majka priču o zlodelu huligana.

Ni sam, dodaje, ne zna koliko je ležao u besvesnom stanju. Kada se osvetio bio je u lokvi krvi .

- Ne znam zašto me nije pozvao ni kako je uspeo da ode do Urgentnog centra gde su mu ušili rascepljenu glavu i sanirali druge povrede. Srećom, nisu povređeni unutrašnji organi - priča dok joj glas podrhtava.

Mladić pored ušivene glave ima povrede u vidu modrica i hematoma po celom telu, na jednoj nozi i ujed psa.

- Prepostavljam da su ga tukli onako onesvešćenog - dodaje i kaže da je njen sin u prvi mah osetio da su napadači bili pijani.

On je dao iskaz policiji i sada je na njima da pronađu batinaše.

- Ovo ne pričam zbog svog sina jer njemu od toga ne može biti bolje, već zbog toga što su ovakvi napadi na nedužne ljude isuviše česta pojava u Leskovcu. Danas su napali moje, sutra će nečije drugo dete. Naravno, i očekujem da ih pronađu u da plate za ono što su uradili -zaključuje Leskovčanka, koja zbog bezbodnosti svog sina traži anonimnost.

U PU Leskovac kažu da je prijava slučaja došla iz Opšte bolnice Leskovac, da je mladić dao izjavu inspektorima, da je obavešteno tužilaštvo i da se radi na njegovom rasvetljavanju.

Bonus video

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/04/01/64c4e9adb45738d81958c5f0/uhd/64c4e9adb45738d81958c5f0.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c5f0",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1002724_th_1651224307.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam/Jugmedia