Tragedija na Uskrs u Novim Banovcima: Zagrlio ženu, izašao iz kuće i razneo se bombom!

25.04.2022

07:54

0

Žena izašla iz kuće i zatekla užas u dvorištu

Tragedija na Uskrs u Novim Banovcima: Zagrlio ženu, izašao iz kuće i razneo se bombom!
Muškarac se razneo bombom kod Alibunara: Ilustracija - Copyright Profimedia/Ata Images/Antonio Ahel

Tridesetšestogodišnji Marko R. iz Novih Banovaca izvršio je samoubistvo juče, prvog dana Vaskrsa. Kako navodi izvor, on je zaglio ženu, potom uzeo bombu, izašao iz kuće u dvorište i aktivirao je.

- Nesrećna žena je ispričala da su se ona i Marko nešto sporečkali, ali da ništa nije ukazivalo da će uraditi ovako nešto. U jednom trenuku je zagrlio i navodno rekao da je poslednji put grli. Potom je izašao iz kuće, a ubrzo potom odjeknula je eksplozija - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Profimedia
 

Kako je dodao, žena je izašla iz kuće i zatekla užas u dvorištu. Odmah je zvala Hitnu pomoć i policiju. 

- Zatekla je unakaženo telo u dvorištu. Raznetu ruku i brojne duge povrede - objasnio je sagovornik i dodao da je žena takođe ispričala da je Marko imao i ranije suicidne misli i da je često pričao da će se ubiti, ali da nije verovala da je zaista u stanju da tako nešto uradi. 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike