Policija istražuje bizarnu smrt na auto-putu: Preko Milisava prešlo nekoliko kamiona

25.12.2020

15:46 >> 16:07

0

Gotovo je nemoguće da je do nesreće došlo slučajno. Auto-put se na ovom delu ne može preći zbog visoke žičane ograde između dve trake

Policija istražuje bizarnu smrt na auto-putu: Preko Milisava prešlo nekoliko kamiona
Copyright Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Policija je identifikovala muškarca čije je telo nađeno sinoć oko 18.20 časova na delu auto-puta koji prolazi kroz niško naselje Donji Komren. Kako saznaje “Blic”, u pitanju je Milosav M. (68) iz Komrena.

Telo muškarca deformisano je do neprepoznatljivosti jer je preko njega, najverovatnije, prešlo nekoliko kamiona. Da se telo nalazi na putu policiji su prijavili šokirani vozači. Policija je telo uspela da identifikuje na osnovu otisaka prstiju, a proveravane su i baze nestalih u niškom kraju.

Deo auto-puta kroz naselje Donji Komren Foto: Google map

Pročitajte još

Ono što se može utvrdili na licu mesta jeste da je gotovo nemoguće da je do nesreće došlo slučajno. Auto-put se na ovom delu ne može preći zbog visoke žičane ograde između dve trake, a sa pasarele, koju meštani Komrena, koriste da pređu auto-put, takođe je nemoguće slučajno pasti jer postoji metalna ograda.

Meštani kažu da su čuli da je prizor na mestu tragedije bio užasan.

– Kažu da su delovi tela bili razneti po saobraćajnim trakama. Kamioni su najverovatnije prešli preko njega – kažu meštani Komrena.

Istraga je u toku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike