Jutka ide na robiju: Potvrđena mu kazna od tri meseca za nedozvoljene polne radnje

03.11.2020

12:05 >> 15:15

0

Bivši predsednik Opštine Brus osuđen jer je saradnici Mariji Lukić poslao više od 15.000 lascivnih poruka

Jutka ide na robiju: Potvrđena mu kazna od tri meseca za nedozvoljene polne radnje
Copyright printscreen/youtube/Insajder video

Bivšem predsedniku Opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki potvrđena je kazna od tri meseca zatvora za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad saradnicom Marijom Lukić

Profimedia

To je za “24sedam” potvrdio Borivoje Borović, advokat Marije Lukić. Borović je kazao za naš portal da mu je potvrđena zatvorska kazna u postupku u kojem je oštećena Marija Lukić.

Pročitajte još: Svekar joj je pretio da joj neće dozvoliti da viđa sina ako ga prijavi za seksualno uznemiravanje

Marija Lukić kaže za “24sedam” da čeka da joj presuda stigne pismenim putem, a da joj je o njoj obavestio advokat Borović.

– Srećna sam što je ovo jedan ogroman korak, ne samo za mene, već za sve žene u Srbiji, a isto tako i pokazatelj lokanim bahatim moćnicima, da nisu zaštićeni ni nedostižni pravdi – kaže Lukićeva za naš portal.

Podsetimo, sud u Kruševcu Jeličića je prvostepeno osudio u julu ove godine. Suđenje u ovom postupku je počelo u Brusu u februaru prošle godine, međutim pet meseci kasnije premešten je u Kruševac.

Slučaj Marije Lukić dospeo je u žižu javnosti 2018. godine, kojoj je Jeličić poslao više od 15.000 lascivnih poruka za dve godine. Osim Lukićeve, Jutku je za uznemiravanje prijavilo još nekoliko žena, a one su u ovom postupku bile svedoci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike