Poznati srpski tiktoker brutalno pretučen?! Nepoznati muškarci ga napali, a sada je otkrio šta se stvarno desilo

19.04.2022

13:33

0

Autor: J.B.O.

Sa njim su te večeri, u blizini muzeja u Smederevu, bili njegovi drugovi i kolege, a evo o kome je reč

Poznati srpski tiktoker brutalno pretučen?! Nepoznati muškarci ga napali, a sada je otkrio šta se stvarno desilo
vajvai - Copyright printscreen/Instagram/wajwai

Poznati tiktoker Andrija Milivojević Vajvaj (Wajwai) navodno je brutalno pretučen pre nekoliko večeri u Smederevu, prenose mediji. 

Sa njim su te večeri, u blizini muzeja, bili njegovi drugovi i kolege, tiktoker Mihael Ibranović Mihalhere iz Hrvatske, jutjuber Miloš Šarić Šarke i sin Mikija Panjkovića, jutjuber i frizer Vojislav Panjković.

Njih su zasada nepoznati muškarci verbalno napali, a potom su i fizički nasrnuli na najpopularnijeg tiktokera u Srbiji.

Kako se saznaje, jedino je Vajvaj dobio batine, ali nije poznato zbog čega. Poznato je samo da su to veče s njim u društvu bili njegovi prijatelji, Šarki, Mihaelhere i Vojislav Panjković.

Detalji brutalnog prebijanja zabeleženi su i mobilnim telefonima, pa tako postoje i snimci i slike ovog neprijatnog događaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrija lagan sam (@wajwai)

Vajvaj je najpre negirao da se incident dogodio. Međutim, kada mu je saopšteno da postoji video-zapis, priznao je da su doživeli neprijatnost, ali nije želeo o tome da priča.

- Ništa se nije desilo. Nemam nikakvih povreda, ni ja, ni prijatelji. Ne znam zašto su nas napali. Ne bih da pričam o tome, voleo bih da se snimci ne objavljuju - rekao je Andrija za Kurir. 

Vajvaj je popularnost stekao snimajući videe za TikTok, gde ima preko 700.000 pratilaca.

Inače, njegov drug Mihaelhere iz Hrvatske postao je popularan u Srbiji nakon što je objavio snimak na kome nosi tradicionalnu srpsku šajkaču dok peva stihove pesme "Pevaj Srbijo" Baje Malog Knindže.

 

 

Tiktoker je zapevao, a u jednom momentu je i pokazao tri prsta, što je tradicionalni srpski pozdrav. Za sve to vreme, tiktoker je imao i veliki osmeh na licu, a u pozadini su išli stihovi "Pevaj Srbijo, zemljo junaka/Pevaj Srbijo, zemljo bitaka".

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike