Rasta otvoreno o odnosu sa Veljom Nevoljom: Vezuje nas samo jedna stvar - nisu principi, nego... (VIDEO)

19.04.2022

18:45

0

O svom odnosu sa Veljom Nevoljom imao je jasan odgovor - rekao je da ih vezuje samo jedna stvar

Rasta otvoreno o odnosu sa Veljom Nevoljom: Vezuje nas samo jedna stvar - nisu principi, nego... (VIDEO)
Untitled design (8) - Copyright Tanjug/24sedam

Reper Stefan Đurić Rasta je nakon osam meseci kućnog pritvora pušten na slobodu i skinuta mu je nanogvica, a juče je prvi put izašao iz svoje kuće nakon presude iz 2021. godine. U tom periodu mnogi mediji pisali su o njegovoj vezi sa navijačkom grupom "Principi" i kriminalnim klanom Veljka Belivuka

Tako se u žiži javnosti našla i njegova pesma "Beli grad" koju je objavio malo pre nego što je lišen slobode, a čija druga strofa počinje stihom "Stvari se rade iz principa", što je ujedno i glavna parola navijačke grupe "Principi".

24sedam/Nenad Vujanović
 

On je nakon toga u jednoj emisiji govoreći o toj pesmi naveo da je suština stvari ljubav prema Partizanu i demantovao je napise da je pesmu posvetio Velji Nevolji. 

Novinari portala 24sedam pitali su Rastu, nakon puštanja na slobodu, da konačno pojasni da li je pesma zaista posvećena Partizanu, kako je ranije to naveo, ali reper sada ipak tvrdi drugačije. 

- Ne, ta pesma nije posvećena Partizanu. Ja ljubav prema Partizanu imam u svakom smislu, i to sam uvek govorio. Ta pesma je posvećena prvenstveno meni, u toj pesmi se govori o meni... Otac iz Bosne, majka sa Kosova, ko iole malo zna o mojoj biografiji, zna da je pesma posvećena meni i zna moju ljubav prema Beogradu - poručio je Rasta.

O svom odnosu sa Veljom Nevoljom imao je jasan odgovor - rekao je da ih vezuje samo jedna stvar. 

- Znam Veljka Belivuka, naš kontakt je isključivo ljubav prema Partizanu. To je prosto situacija gde ja mogu da upoznam navijače Partizana. Ja znam puno navijača Partizana, koji se bave i javnim poslovima, i raznim poslovima, i ono što nas konkretno vezuje je crno-bela boja - rekao je Rasta za 24sedam

Podsetimo, Rasta je priznao je da je drogu koja je u oktobru 2019. godine pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike