Kraj drame u Novom Pazaru: Pucao u sina, a posle višesatne opsade i pregovora izvršio samoubistvo!

17.04.2022

15:38 >> 20:20

0

Autor: 24sedam

Novopazarac E. A. (69) pucao je u članove porodice u domu u Ulici Vuka Karadžića posle čega se zabarikadirao u kući, odbijajući da se na pozive policije preda

Kraj drame u Novom Pazaru: Pucao u sina, a posle višesatne opsade i pregovora izvršio samoubistvo!
image_1650224335_354750 - Copyright Foto: Printskrin/Indeksonlione

U pucnjavi koja se dogodila u jednoj porodičnoj kući u centru Novog Pazara ispaljeno je oko 40 metaka.

Do pucnjave je došlo u ulici Vuka Karadžića. U pucnjavi je ranjena jedna osoba koja je prebačena u Opštu bolnicu, za koju se ispostavilo da je sin muškarca koji je otvorio vatru.

Oko pola 10 mediji su počeli da javljaju i potvrđuju da je "otac ispalio više hitaca u sina, a potom izvršio samoubistvo".

Osoba sa vatrenim oružjem se zabarikadirala u kući i tamo bila nekoliko sati dok su trajali pregovori i akcija policije.

Na licu mesta nalaze se pripadnici policije i zamenik višeg javnog tužioca Edis Arifović. Oni pokušavaju da ubede osumnjičenog da se preda.

Policajci su opremljeni pancirima i šlemovima i ne dozvoljavaju nikome da priđe. Na mestu drame nalaze se i vatrogasno vozilo, kao i vozilo Hitne pomoći.

Policija ušla u kuću sat i po pre samoubistva

Oko 20.20 časova na lice mesta stigle su jedinice Žandarmerije, pa se očekuje rasplet krize. 

Policija je pokušala da upadne u kuću, ali nije uspela da pronađe naoružanog muškarca E. A., koji se zatvorio.

Jedan član porodice je prethodno pokušao je da uđe sa policijom u kuću i pregovara sa muškarcem koji je naoružan, ali do dogovora nije došlo.

Šta je prethodilo obračunu?

Novopazarac E. A. (69) pucao je u članove porodice u domu u Ulici Vuka Karadžića posle čega se zabarikadirao u kući, odbijajući da se na pozive policije preda.

E.A. je već nekoliko godina u lošim odnosima sa članovima porodice, a već je ranije osuđivan zbog nasilja nad njima. Zbog toga mu je sud i određivao zabranu prilaska sinovima.

On se i u aprilu 2018. godine zabarikadirao u porodičnoj kući, nakon što je pokušao da puca u sinove, ali mu se pištolj zaglavio što su oni iskoristili i pobegli napolje.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Indeks onlajn

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike