Uhapšen mladić koji je nožem napao osnovca u Bačkoj Palanci: Potraga za drugim napadačem i dalje traje!

13.04.2022

18:25

0

Policija uhapsila Jovana M. i osumnjičila ga za nasilničko ponašanje

Uhapšen mladić koji je nožem napao osnovca u Bačkoj Palanci: Potraga za drugim napadačem i dalje traje!
armagedon hapsenje pedofili mup (13) - Copyright Printscreen/Mup

Novosadska policijija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaocem uhapsila je jednog od osumnjičenih Jovana M. (18) iz Bačke Palanke, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je on, zajedno sa jednim meštaninom, juče preskočio ogradu dvorišta osnovne škole u Bačkoj Palanci, kao ida su njih dvojica tukla petnaestogodišnjeg učenika D. P. i nanela mu posekotine nožem.

Napad se dogodio na času fizičkog vaspitanja koji se održavao u dvorištu škole, kada su ova dvojica preskočila ogradu i napala učenika osmog razreda. Policija je identifikovala i drugog osumnjičenog za ovo krivično delo i za njim intenzivno traga.

Jovanu M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci. Inače, kako smo već pisali, petnaestogodišnji dečak iz Bačke Palanke zbrinut je u Dečijoj bolnici zbog posekotine na šaci i ogrebotina i hematoma po glavi.

- Dečak je nakon detaljne dijagnostike i saniranja povreda pušten na kućno lečenje - kažu nadležni iz Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike