Oglasio se direktor KC Niš: Poznato stanje Rasima Ljajića nakon teške saobraćajne nesreće (VIDEO)

10.04.2022

09:43

0

Autor: M. Kostić

On je trenutno stabilno

Oglasio se direktor KC Niš: Poznato stanje Rasima Ljajića nakon teške saobraćajne nesreće (VIDEO)
rasim ljajić (2) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i bivši potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić nije životno ugrožen nakon jutrošnje saobraćajne nesreće, saopšteno je iz KC Niš za 24sedam.

On je u udesu zadobio povrede grudnog koša i njegovo stanje je prihvatljivo istakao je direktor KC Niš Zoran Perišić.

- U pitanju su ozbiljne telesne povrede grudnog koša, ali mu je stanje dobro. Dobrog je pritiska, svestan je i stanje mu je prihvatljivo. Ispostavilo se da njegovo stanje ne zahteva intervenciju. Nije životno ugrožen - naglasio je.

24sedam/Maja Kostić
 

Podsećamo, Ljajić je jutros oko 9.30 časova doživeo nesreću kod Ražnja na autoputu Beograd - Niš. Njegov vozač preminuo je na licu mesta.

Prema prvim informacijama za volanom se nalazio Branko Gogić, predsednik IO SDPS i direktor JP Emisione tehnike. On je bio suprug poznate bivše novinarke RTS-a Nade Gogić. Iza sebe je ostavio dvoje dece.

Kako je saopštio MUP, još uvek nije poznato šta je dovelo do nesreće, kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić pozvao je KC Niš kako bi se raspitao o stanju bivšeg potpredsednika Vlade Rasima Ljajića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike