"Imali smo probleme sa njim, u stanu nema ulaznih vrata i struje": Komšije sumnjaju da je muškarac nastradao u požaru na Voždovcu

10.04.2022

07:34

0

Jedna osoba je prevezena na VMA

"Imali smo probleme sa njim, u stanu nema ulaznih vrata i struje": Komšije sumnjaju da je muškarac nastradao u požaru na Voždovcu
IMG_20220125_165256 - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U požaru, koji je izbio noćas oko 2 sata, nastradala je jedna osoba, dok je druga prebačena na VMA.

U medijima su se pojavile oprečne informacije. Isprva je rečeno da je nastradala starija žena, dok reporteri sa lica mesta javljaju da se sumnja da je poginuo vlasnik stana.

Kako pričaju komšije, muškarac se uselio na potkrovlje u Ulici mitropolita Pavla Nenadovića, kada mu je preminuo rođak koji je bio vlasnik stana. Od tada su počeli neverovatni problemi sa građane koji žive u ovoj trospratnici piše Informer.

- Na tom stanu nije bilo vrata, čovek je živeo u otvorenom stanu koji je bio ruiniran. Nije plaćao struju, pa mu je bila ugašena. Palio je sveće da bi imao svetla, koristio je one male rešoe na plin kako bi skuvao kafu ili nešto drugo. Mnogo je pio i dovlačio je kojekakve ljude u taj stan. Tu su se okupljali pijanci - pričaju komšije.

On dodaje da nije siguran da li je u požaru stradao njegov komšija ili neki njegov prijatelj.

- Videle su komšije da iz tog stana istrčava neka osoba. Da li je to bio naš komšija ili neko drugi, nemamo pojma - dodaje.

Vatrogasci su primili poziv oko dva sata posle ponoći, a prilikom gašenja požara zatekli su ugljenisano telo.

Devojka (24), koja se nalazila u stanu do, prevezena je na toksikologiju VMA. I lekari Hitne pomoći su se nagutali dima.

Pronađeno telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio identitet, a ekipe vatrogasaca i policije su i dalje na terenu.

Stanarima je naloženo da ne izlaze iz zgrade jer crepovi i dalje padaju sa krova. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike