Potraga za Ljubinkom traje već šest dana: Njegov štap pronađen pored reke, sin Miroslav ga besomučno traži

09.04.2022

13:15 >> 13:17

0

Porodica apeluje na sve ukoliko uoče neki trag koji može biti vezan za slučaj Ljubinkovog nestanka da odmah jave najbližoj stanici policije ili porodici na broj telefona 063/722-4959

Potraga za Ljubinkom traje već šest dana: Njegov štap pronađen pored reke, sin Miroslav ga besomučno traži
1649507667ljubinko-nestao-porodica-foto-privatna-arhiva - Copyright Foto: RINA

Za Ljubinkom Jankovićem iz naselja Srijeteži u Prijepolju traga se od prošle nedelje, a od 68-njeg muškarca već šest dana nema ni traga, ni glasa. Poslednji put je viđen pored reke Lim, što je potragu usmerilo u tom pravcu. Porodica apeluje na sve ukoliko uoče neki trag koji može biti vezan za slučaj Ljubinkovog nestanka da odmah jave najbližoj stanici policije ili porodici na broj telefona 063/722-4959.

- Javio nam se čovek koji je oca video da je prošao pored njegove štale i da se spustio do reke, zatim je na obali pronađen njegov štap. Ja sa prijateljima na čamcu svaki dan od kako je nestao, pretražujem reku ne bismo li uočili neki trag - kaže za RINU Miroslav, sin nestalog Prijepoljca.

On dodaje da će se početkom sledeće sedmice u pretragu terena uključiti i pripadnici nadležnih organa. Pretražiće se reka Lim, jer je tu uočen poslednji put.

- Rekli su nam da ukoliko je došlo do utapanja, reka će izbaciti telo za nekoliko dana. Intenzivna potraga će krenuti od ponedeljka, ja ću do tad i dalje na čamcu samostalno pretraživati teren - kaže Miroslav.

U trenutku nestanka Ljubinko je na sebi imao maskirnu uniformu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike