Na groblju na Zadušnice nožem ubio rođaka: Dejan osuđen na 12 godina robije!

07.04.2022

21:48

0

Zločin se dogodio 6. marta prošle godine na groblju u selu Lopužnje, dvadesetak kilometara od Novog Pazara

Na groblju na Zadušnice nožem ubio rođaka: Dejan osuđen na 12 godina robije!
Copyright Foto: Privatna arhiva

Dejan L. (27) iz Novog Pazara osuđen je danas pred većem Višeg suda u Novom Pazaru na 12 godina zatvora zbog ubistva rođaka Nebojše Lazovića (48) i ranjavanja Nebojšinog sina U. L. (22).

Zločin se dogodio 6. marta prošle  godine u selu Lopužnje, dvadesetak kilometara od Novog Pazara, na Zadušnice, kada je na groblju posle paljenja sveća i odavanja počasti preminulim došlo do svađe, a zatim i do fizičkog obračuna među rođacima koji su sa još desetak pristunih seli za sto da se posluže.

Kako je na sudu utvrđeno, Dejan L. je tom prilikom dva puta nožem ubo Nebojšu u stomak a Nebojšinog sina lakše ranio. Teško ranjeni Nebojša preminuo je na putu od groblja do novopazarske bolnice, Dejan je u međuvremenu uspeo da sakrije nož kojim je napao Nebojšu, ali je policija uspela da nađe nož tokom uviđaja.

Dve rođačke porodice odselile su se pre nekoliko decenija iz sela Lopužnja u novopazarsko naselje Postenje, tu su im kuće bile blizu, ali su odnosi među rođacima bili jako narušeni i to duže vreme a sve je kulminiralo ubistvom na groblju na Zadušnice marta prošle godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike