Poznat identitet muškarca čije je telo nađeno na Zlatiboru: Beograđanin Ivan presudio sebi?

07.04.2022

19:10

0

Porodica potvrdila da je reč o Ivanu Radosavljeviću iz Beograda

Poznat identitet muškarca čije je telo nađeno na Zlatiboru: Beograđanin Ivan presudio sebi?
kursumlija policija - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Posle prvih nezvaničnih informacija o muškarcu, čije je beživotno telo pronađeno u utorak na jednom gradilištu u naselju Palisad na Zlatiboru, rodbina je potvrdila identitet. Reč je o Ivanu Radosavljeviću (46) iz Beograda.

Identitet je utvrđen tokom današnjeg dana. Prema nezvaničnim informacijama, radi se po svemu sudeći o samoubistvu.

- Potvrđeno je da se radi o četrdesetšestogodišnjem Ivanu R. iz Beograda. To je danas potvrdio njegov rođak koji je identifikovao telo. Prema ustanovljenim masovnim povredama tela jasno je da je pao sa velike visine, a u odnosu na sve čime raspolažemo, najverovatnije je u pitanju samoubistvo. On nije radio na tom gradilištu i nije imao razloga da tu bude, a kran sa koga je pao, nije bio u funkciji - kaže tužilac Višeg tužilaštva u Užicu.

Nastradali Radosavljević jeste bio radnik ali na drugom gradilištu, gde je izvodio gipsane radove. Njegov kolega je prijavio nestanak a u stanu gde je boravio pronađena su njegova dokumenta.

Beživotno telo u radničkom odelu na gradilištu, u utorak su prvo pronašli radnici koji su na njemu izvodili radove, ispod krana koji je u montaži, ali niko od njih nije znao o kome se radi. Međutim kolega koji je prijavio njegov nestanak potvrdio je da se radi o njegovom kolegi ali je zvanična potvrda danas stigla od porodice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike