Novi snimci napada na devojku u Železniku: Migrant pio pivo i pratio žrtvu jedan kilometar! (VIDEO)

27.03.2022

14:19

0

Na snimcima devojka hoda sasvim normalno i odvojeno od mladića, što ukazuje da se njih dvoje nisu poznavali

Novi snimci napada na devojku u Železniku: Migrant pio pivo i pratio žrtvu jedan kilometar! (VIDEO)
Zeleznik napad - Copyright Printscreen/ Instagram, @mojbeograd_rezerva

Nepoznati muškarac napao je devojku S. A. (19) u Železniku u Beogradu, juče u ranim jutarnjim satima, a pojavili su se novi snimci sa obližnjih objekata, koji pokazuju da je napadač žrvu pratio više od kilometar.

Na jednom od snimaka može se videti kako osumnjičeni pije neko piće iz konzerve, nalik na pivo, što dovodi do zaključka da je moguće da je bio pijan u trenutku kada je napao devojku.

 

 

- Policija pregleda snimke nadzornih kamera u okolini. Veliki broj snimaka pokazuje kako mladić, za koga se sumnja da je napadač, prati žrvu neko vreme, pre nego se odluči da je ščepa za vrat i počne da je vuče preko ulice ka mračnom haustoru - ispričao je izvor iz istrage.

On dodaje da se na snimcima vidi da devojka hoda sasvim normalno i odvojeno od mladića, što ukazuje da njih dvoje nisu bili zajedno i da se nisu poznavali.

Podsetimo, devojka je napadnuta oko 2.15 časova, kada joj je muškarac, star oko 25 godina, s bradom i u sivoj dukserici sa kapuljačom, prišao sa leđa i uhvatio je za vrat. U tom momentu naišao je taksista Vladimir M. koji je, videvši da devojci treba pomoć, stao i tako spasao tinejdžerku u poslednjem trenutku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike