"Brate moj, danas si me izdao prvi i poslednji put, a to nisi smeo. Mirno spavaj": Porodica i prijatelji opraštaju se od poginulih Surdučana

27.03.2022

10:57

0

Predrag Dobrojević i njegov prijatelj poginuli kad su se automobilom zakucali u traktor sa prikolicom

"Brate moj, danas si me izdao prvi i poslednji put, a to nisi smeo. Mirno spavaj": Porodica i prijatelji opraštaju se od poginulih Surdučana
surduk traktor nesreca sudar - Copyright printscreen/Instagram/192.rs/facebook

Od tragično nastradalih Surdučana, koji su u petak poginuli kad su se automobilom "BMW" zakucali u traktor sa prikolicom, na društvenim mrežama opraštaju se prijatelji i rodbina.

Jedan od nastradalih je Predrag Dobrojević (30), koji je bio na mestu suvozača u BMW, dok je za volanom bio njegov prijatelj.

"Brate moj rođeni, danas si me izdao prvi i poslednji put, a to nisi smeo... Mirno spavaj",  napisao je Predragov brat ispod njegove fotografije, dok su se ispod nizale izjave saučešća i podrške porodici.

printscreen/instagram/192_rs
 

"Kume ne znam kako bih vam se obratio i učinio ovo bar malo lakšim, jer ne postoje reči koje mogu da ublaže vaš bol i tugu. Primite naše iskreno saučešće, a Preši nek je laka zemlja i vječnaja pamjat",  piše u jednom od mnogobrojnih komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

I od Predragovog prijatelja, vozača BMW na društvenim mrežama oprostila se sestra. Ona je uz njegovu fotografiju napisala: "Neka te anđeli čuvaju, bato". Podsetimo, nesreća se desila na putu Surduk - Belegiš, kada je BMW u kom su bila dvojica prijatelja otpozadi udario u traktor sa prikolicom, na kom su bila drva.

- Kažu da je vozio skoro 200 na sat. Drva su polupala šoferku, praktično su uletela kroz nju. Čuli smo da su vozač i suvozač imali jezive povrede glave - kaže izvor. Naši sagovornici dodaju i da su čuli da su nastradali muškarci krenuli iz Surduka, ali nije im poznato gde. - Priča se da su popili malo, veselili se i da su onda negde krenuli - ispričali su meštani Surduka i Belegiša.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike