Otkriven identitet žene čije je telo pronađeno u Nišavi

23.03.2022

17:48

0

Autor: M. Kostić

Nema svedoka utapanja, a prolaznik Šerif Šaković je na Železničkom mostu primetio jaknu pa je posumnjao da je neko odatle skočio u reku

Otkriven identitet žene čije je telo pronađeno u Nišavi
Niš leš1 - Copyright 24sedam

Prokupčanka N.P. (53) je identitet žene čije telo je danas pronađeno u Nišavi. Kako nezvanično saznajemo, njen identitet ustanovljen je zahvaljujući njenom sinu koji se javio policiji.

-Čovek je na jednom lokalnom portalu video informaciju o utapanju u Nišavi. Posumnjao je da se radi o njegovoj majci jer je ona tog jutra napustila kuću i otišla u nepoznatom pravcu, ponevši sa sobom izvesnu količinu svojih stvari – navodi izvor blizak istrazi.

Nema svedoka utapanja, a prolaznik Šerif Šaković je na Železničkom mostu primetio jaknu pa je posumnjao da je neko odatle skočio u reku.

- Krenuo sam na posao, i dok sam prelazio most video sam nešto u vodi. Mislio sam da je neka jakna. Sišao sam dole da vidim, i video sam da je osoba. Zvali smo odmah policiju. Mislim da se žena bacila sa mosta - ispričao je on.

24sedam
 

 

Kada je u plićaku ugledao leš, alarmirao je policiju. Vatrogasci su telo izvukli na obalu, a uviđaj je pokazao da na njemu nema tragova nasilja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike