Srpska manekenka dočekala pravdu: Osuđen turski producent za brutalne batine!

23.03.2022

13:23

0

Autor: 24sedam

Čagriju Tortopu nije prošla priča na sudu da su Tanji Đukić mdrice nastale dok je pokušavao da je spreči da iskoči kroz prozor

Srpska manekenka dočekala pravdu: Osuđen turski producent za brutalne batine!
manekenka Tanja Đukić - Copyright Printscreen/Instagram

Turski producent Čagrij Tortop (47), koji je u junu 2019. brutalno pretukao svoju tadašnju devojku srpsku manekenku Tanju Đukić (27) osuđen je na godinu dana zatvora, prenela je ona na svom Instagram profilu.

Manekenku je bivši partner prebio u stanu u Istanbulu.

-Hvala milom bogu, da je pravda napokon pobedila. Tri godine sam se borila da dokažem da je moja strana priče ta prava priča. Uspela sam kao stranac, žensko da se izborim za sebe i pobedim ga u njegovom gradu - rekla je manekenka između ostalog u svojim objavama.

Ona je nakon toga dodala da, iako je presrećna zbog presude, da će njeni advokati uložiti žalbu i tražiti veću kaznu za nasilnika.

- Pokušao je na sve moguće načine da izbegne kaznu, služio se svim mogućim lažima, provocirao je moje advokate, sramno se ponašao. Advokati i ja smo zadovoljni jer je ipak dokazano da je kriv. Sudu u Ankari ćemo podneti žalbu jer želimo da dobije veću kaznu. Što se tiče Turske, dobila sam ogromnu podršku, gomila reportera se skupila i čekali su krajnji ishod suđenja. Cela Turska je na nogama - izjavila je za Kurir Đukićeva.

Podsetimo, Tortopu je, kako su ranije preneli turski mediji, pretila kazna od dve do sedam godina zatvora, ali je sud odlučio da ipak bude osuđen na kaznu manju od minimalne. On je, podsetimo, na sudu izjavio da je manekenka psihijatrijski pacijent, a da su njene modrice nastale dok je pokušavao da je spreči da iskoči kroz prozor.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike