Pištoljem tukli direktora FK Dinamo: Određen pritvor dvojici Pančevaca

06.11.2020

14:29 >> 15:27

0

Nemanja P. (27) i Lazar S. (25) sumnjiče se da su napali bivšeg fudbalskog internacionalca Dušana Belića

Pištoljem tukli direktora FK Dinamo: Određen pritvor dvojici Pančevaca
Copyright Uhapšeni Lazar S. i Nemanja P. foto: Printscreen/Facebook

Nemanji P. (27) i Lazaru S. (25) iz Pančeva, koji se sumnjiče da su pištoljem pretukli Dušana Belića, direktora FK Dinamo iz tog grada, određen je pritvor do 30 dana.

Njih dvojica saslušani su juče u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo određivanje pritvora, što je sud prihvatio.

Printscreen/facebook

Podsetimo, bivši fudbalski internacionalac Dušan Belić (49) pretučen je u noći između 3. i 4. oktobra u Pančevu. Nakon napada zadržan je na odeljenju hirurgije u Opštoj bolnici u Pančevu, gde su mu konstatovane teške povrede. Policija je ubrzo uhapsila osumnjičene. Nezvanično smo saznali da pištolj tom prilikom nije pronađen kod njih.

Pročitajte još: Pljačka kod “Crne mačke” u Pančevu, policija traga za osumnjičenim

Kako smo ranije pisali, obojica uhapšenih su poznata policiji.

– Međutim, uvek su završavali na slobodi, pa me ne bi iznenadilo da i sada prođu nekažnjeno. Verovatno iza njih stoji neka „krupna riba“. Nemanja nije bio nasilan ili agresivan kao sad, u smislu da je tukao, pretio ili ugrožavao nekoga direktno. Veoma je pristojan u razgovoru sa ljudima – rekao je ranije dobro obavešten sagovornik 24sedam, i dodao da je već druga priča kada je u pitanju Lazar S.

– Lazar je klasični lokalni kabadahija. Bije se s kim stigne. Problematičan je, a koliko znam, policija mu je plenila čak i oružje i municiju, ali nikada nije bio prijavljivan zbog pucnjava – dodao je naš sagovornik.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike