Zemunski potpis niškog obračuna: Pogođen u noge iz automobila u pokretu, odbio da sarađuje sa policijom!

20.03.2022

14:48

0

D. T. odranije poznat policiji i nije hteo da prijavi da je ranjen u Bulevaru cara Konstantina

Zemunski potpis niškog obračuna: Pogođen u noge iz automobila u pokretu, odbio da sarađuje sa policijom!
pistolj auto - Copyright Profimedia

Nišlija D. T. (27), na koga je pucano juče oko 9 sati preko puta tržnog centra "Stop šop" u Nišu, od ranije je poznat policiji sa kojom nije hteo da sarađuje, odnosno nije sam prijavio da je pogođen u nogu.

On se kretao iz pravca Niške Banje ka gradu kada je Bulevarom cara Konstantina naišao automobil iz koga je pucano u pokretu.

Kad je ranjen u nogu, on to nije prijavio, nego je privatnim automobilom odvezen u bolnicu posle čega je pušten kući, a po službenoj dužnosti je slučaj prijavljen policiji.

To su, kako kaže naš izvor iz istrage, nesumnjivo bili pucnji opomene na način koji je nekada bio specifičan za "zemunski klan". Poslata je poruka da bi za njega sledeći put moglo da bude fatalno. On nije hteo da sarađuje s policijom. Kad je ranjen, njega je u Univerziteski klinički centar dovezao neki džip tako da postoji mogućnost i da je pozvao nekog posle obračuna.

To se dogodilo negde kod "Stop šopa". On je išao iz pravca naselja Brzi Brod prema gradu peške, a postoji mogućnost da je danima praćen i da je pucao neko ko dobro poznaje njegovo kretanje. Tada je vozilo prošlo pored njega i pucano mu je u noge što se smatra nekom vrstom opomene. Dovezen je u niški Klinički centar sa prostrelnom ranom.

Prema rečima našeg sagovornika, sumnja se da su bila najmanje dvojica napadača, tačnije da dok je jedan pucao, drugi je vozio.

D. T. je prilikom ispitivanja rekao da ne zna ko je pucao, a nije mogao da kaže ni iz kog automobila je pucano.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike