Građani pišu peticiju za oslobađanje ubice: Dragan terao Sašu da ga oralno zadovolji?

07.11.2020 | 12:24

Autor: Miroslava Brkić

Saša Radovanović osumnjičen je da je ubio Dragana Pavlovića u sredu uveče

Copyright Saša Radovanović i Dragan Pavlović Gaston Foto: Facebook/Printscreen

Građani grada po Bukuljom spremaju se da organizuju potpisivanje peticije i traže da se Saša Radovanović iz Aranđelovca, osumnjičen da je ubio Dragana Pavlovića – oslobodi! Radovanović, koji je izjavio je u policiji da ga je Dragan terao da ga oralno zadovoljava, piše portal “U centar”.

Radovanović je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, nakon čega mu je određen pritvor. Pavlović je sahranjen juče.

Portal “U centar” objavio je detalj za koji navodi da je presudno uticao da dođe do tragedije.

– Pavlović kada je tu noć odveo Radovanovića da ga maltretira pretukao ga je na planini Bukulji. Terao ga je da ga oralno zadovoljava. Saša je to izjavio u policiji. Preživeo je pakao tog dana – kaže izvor ovog portala.

Priznao ubistvo

Kako smo već pisali, Saša je na saslušanju u tužilaštvu priznao da je ubio Dragana.

– Ispričao je da je prvi hitac na Pavlovića ispalio sa prozora svoje kuće. Pavlović je bio u svom dvorištu. Nakon toga je Radovanović sa lovačkom puškom izašao iz kuće, prešao ulicu i otišao u dvorište Pavlovića. Rekao je da je tada ispalio u njega još dva hica – jedan u grudi i jedan u međunožje – rekao je izvor “24sedam” upoznat sa slučajem.

Kada se konačno posle višesatnog maltretiranja domogao kuće, Radovanović je uzeo pušku i sa prozora ubio siledžiju. Kada je izašao pucao je u njega još dva puta: u grudi – i u međunožje!

Pročitajte još: Otac Saše koji je uhapšen zbog ubistva komšije: “Samo je želeo da zaštiti svoju porodicu”

Inače, to je kulminacija višegodišnje torture.

-Ubijeni Pavlović je bio ozbiljan psihopada i nasilnik. On se sa Sašom poznaje iz detinjstva. Kada se vratio sa robije posle 15 godina gde je bio zbog dva ubistva nalazio je razloge da ga tuče i maltretira – pričaju sagovornici ovog portala.

Ti razlozi bili su bezazleni. Smetalo mu je kada Saša popije, kada po njemu pogrešno parkira kola…

-Posebno je intezivirano maltretiranje kada se vratio iz zatvora u Hrvatskoj gde je proveo nedavno šest meseci zbog prodaje droge. Terao ga je diluje narkotike za njega, uzimao mu je novac – kažu  izvori.

Pročitajte još: Čuvao stražu, dok je drugi Ljiljanu tukao i ubio: Osumnjičeni ispričao detalje o ubistvu Srpkinje u Crnoj Gori

Sve ovo je Radovanović ispričao i u prvom saslušanju posle ubistva pred aranđelovačkom policijom, piše portal.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Ucentar.rs