Mrzelo ga da sačeka rezultate, pa krenuo da lomi u bolnici: Priveden mladić zbog sumnje da je razbio staklena vrata!

11.03.2022

19:24

0

Direktor OB Leskovac Nebojša Dimitrijević, kazao je da je problem nastao kada je mladić trebalo da sačeka rezultate laboratorije

Mrzelo ga da sačeka rezultate, pa krenuo da lomi u bolnici: Priveden mladić zbog sumnje da je razbio staklena vrata!
Ilustracija - Copyright AP Photo/Vadim Ghirda

Mladića (24) iz Vlasotinca priveli su danas pripadnici MUP u Leskovcu zbog sumnje da je juče popodne razbio staklena vrata na ulazu u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu.

Direktor OB Leskovac Nebojša Dimitrijević, kazao je da je problem nastao kada je mladić trebalo da sačeka rezultate laboratorije. Nervozan što je bio zamoljen da čeka, on je počeo da se ponaša agresivno.

- Pregledan je od strane lekara i poslat na rendgen i u laboratoriju. Laboratorija ne može da se uradi za 5 minuta. Lekar mu je rekao da mora da sačeka 15-20 minuta rezultate, a on se iznervirao i počeo je da viče i da vređa. Udario je u automatska vrata, prslo je staklo, a on je pobegao. Došla je policija, uradila uviđaj i skinula snimke sa kamera - kazao je direktor.

On dodaje da bolnica ima obezbeđenje, ali da ne mogu da privode pacijente, već da ih leče.

- Naše obezbeđenje nije privatno, zaposleni su kod nas. Deo njih dežura na kovid odeljenju, a deo u ostatku bolnice. Imamo poseban ulaz za kovid pacijente, poseban za Hitnu pomoć, poseban za pacijente i poseban za uposlenike.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike