Jedan ostavio sat, drugi cipele: Misterija smrti u bunaru, tela danima izvlačili!

10.03.2022

07:00

0

Autor: 24sedam

Sve češći su ovakvi slučajevi koji se završe sa tragičnim ishodom

Jedan ostavio sat, drugi cipele: Misterija smrti u bunaru, tela danima izvlačili!
bunar - Copyright Pixabay

Misteriozna smrt žene S.T. (54) čije je beživotno telo pre dva dana pronađeno u bunaru odjeknula je među žiteljima sela Trnava kod Čačka. Naime, još uvek nije poznato pod kojim okolnostima je žena upala u bunar, koji je dubok nekoliko metara.

Na lice mesta su odmah stigli vatrogasci koji su pokušali da izvuku telo iz bunara u koji je, kako se pretpostavlja, upala tokom noći. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti i tačno vreme kada je došlo do ovog tragičnog događaja.

- predhodne večeri je primećeno da je nema, od tada su sve alarmirali da je pr  onađu. Pretraženo je čitavo selo, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Na kraju je njeno beživotno telo pronađeno u porodičnom bunaru - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Bunar, Foto 24sedam/Goran Sivački
 

Tragedija u selu Berilja

Nažalost, ovo nije jedini slučaj kod nas čiji je kraj tragičan. Još jedna tragedija dogodila se 2019. godine kada je Z.P. iz sela Berilja kod Prokuplja nastradala kada je upala u bunar i udavila se. Njen suprug Miroljub (70) nije uspeo da je spreči, ali je za njom skočio u bunar i tako su oboje ostali dole dva sata, dok ih nisu izvadili vatrogasci.

Spekulisalo se, da je on navodno, u bunaru supruginu glavu pokušavao da održi iznad vode čitava dva sata. Ipak, ona je preminula najverovatnije i pre nego što je on ušao u bunar koji je dubok 10 metara.

- Bilo je strašno. Samo sam čula Miroljuba kako me doziva i brzo sam dotrčala do njihove kuće. On mi je tada rekao da je Zlata skočila u bunar i da odmah zovem policiju i Hitnu službu. Otrčala sam u kuću i čim sam ih pozvala opet istrčala napolje. Tražila sam ga, ali ga nije bilo. Onda sam videla njegove cipele ispred bunara i dotrčala do tamo - izjavila je tada uznemirena rođaka.

Pixabay
 

Jeziv prizor kod Loznice

V. V. (49) iz sela Gornjeg Dobrića, kod Loznice, kako se sumnja, oduzeo je sebi život pre dve godine skokom u bunar, koji se nalazi u porodičnom dvorištu.

Otac, majka i brat, koji su živeli sa njim u kući, primetili su, da ga nema u sobi. Tražili su ga po dvorištu, zagledali svaku zgradu oko kuće i na kraju otvorili pokopac bunara.

Lekari su mogli jedino da konstatuju smrt. Ne zna se motiv zašto se V. V. odlučio na ovaj korak, osim što je navodno imao ozbiljne zdravstene probleme.

Tragedija u Surčinu

Prošle godine meštane surčinske ulice Žarka Samardžića, zadesila je tragedija kada se njihov komšija Branko V. (64) nesrećnim slučajem udavio u septičkoj jami, a Ivan T. (41) iz kuće preko puta, otrovao isparenjima kad je pokušao da ga spase.

Ivan T. je na svu sreću preživeo i uspešno se oporavio.

Užas kod Kruševca

Igor M. (45) izvršio je samoubistvo pre nekoliko godina skokom u bunar u selu Meševo kod Kruševca, pokazala je istraga kruševačke policije.

Prema nezvaničnim saznanjima, nesrećni čovek je navodno već tri puta pokušao sebi da oduzme život. Pre nego što je skočio u bunar, pored je uredno odložio i ručni sat. Telo muškarca nađeno je u bunaru u Meševu, a po dojavi policiji vatrogasci su izvukli telo utopljenika.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na [email protected]

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni...

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike