MMA borac među TOP 3 mafijaša u Španiji: Dosad neviđeni snimci hapšenja sina fudbalera Gorana Milojevića

10.11.2020

19:59 >> 12:41

0

Milojević je uhapšen početkom godine na Palma de Majorki kao vođa bajkerske bande United tribuns. Dokumentarac koji su juče objavili španski mediji do naj

MMA borac među TOP 3 mafijaša u Španiji: Dosad neviđeni snimci hapšenja sina fudbalera Gorana Milojevića
Copyright Stefan Milojević Foto: Printscreen/DMAX Espana

Bivši fudbaler i MMA borac Stefan Milojević, sin nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića, uhapšen je početkom ove godine u Španiji zbog trgovine drogom i organizovanog kriminala koji se odvijao pod plaštom njegovog bajkerskog kluba “United tribuns”. Dok Milojević čeka suđenje španski mediji objavili je juče dokumentarni film o ovom srpskom sportisti svrstavši ga među tri najveća kriminalaca koji su uhapšeni u ovoj zemlji.

Stefan Milojević i devojka foto: Printscreen/DMAX Espana

Početkom godine vest o Milojevićevom hapšenju na španskom ostrvu Palma de Majorka odjeknula je u Srbiji, jer je reč o uspešnom sportisti koji dolazi iz poznate fudbalerske porodice.

Dokumentarac medijske kuće DMAX koji je juče objavljen, do najsitnijih detalja otkriva kako je izgledalo hapšenje. U filmu su prikazana tri najveća hapšenja, a detalji o Milojeviću počinju od osmog minuta filma, kada policija uleće u njegov stan i unutra zatiče Milojevića sa devojkom. Dok policija češlja ceo stan kako bi pronašla drogu ili novac on je mirno stajao i odgovarao na pitanja inspektora.

Pročitajte još:Pripadnicima ekipe “Poslastičari” određen pritvor: Srbi su za svoj “rad” plaćani kokainom

Na pitanje da li priča engleski jezik, Milojević odgovara potvrdno i naglašava da je iz Nemačke. Potom mu policajac pokazuje na ram sa Milojevićevim slikama iz ringa.

– Šta je ovo? – upitao ga je inspektor, na šta je Milojević odgovorio:

– Borio sam se i to me je dovelo ovde. To je moja prva borba na Palmi od prošle godine – kazao je Srbin.

 

– Ovaj telefon je šifrovan? – pitao je policajac pokazujući na mobilni koji je pronađen u stanu, na šta je Milojević odgovorio da je to samo “običan telefon”.

– Ne, nije običan telefon, nisi znao to? – upitao je inspektor, na šta je Milojević odgovorio da ga ne koristi.

– Da li si ga koristio da zoveš svoje „prijatelje“? – uporan je bio inspekor, ali je Stefan svaku njegovu opasku negirao.

Foto: Printscreen/DMAX Espana

Inspektor je potom pred kamerom objasnio da se takvi telefoni koriste za komunikaciju sa bandom i da ga neće dodirivati, jer tako može da se pošalje alarm ostalim telefonima članova bande.

Prilikom detaljnog pretresa stanova koje je Milojević koristio policija je pronašla veću sumu novca u kešu, narkotika, amblema moto-kluba “United tribuns”, ali i policijske značke i uniformu koje je banda koristila za svoje nelegalne akcije.

Milojevićeva banda poznata je po nasilnom obračunu sa suparnicima, pre svega sa “Anđelima pakla”

Podsetimo, Milojević je uhapšen u akciji španske policije protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni. On je bio predsednik i osnivač bajkerskog kluba “United tribuns” koji je obezbeđivao brojne klubove i bordele u Španiji. Na taj način banda je ubacivala svoje ljude koji su u ovim objektima dilovali narkotike. Milojevićeva banda poznata je i po nasilnom obračunu sa konkurentima, među kojima su im najveći pripadnici “Anđela pakla”.

Fudbalska porodica

Stefan Milojević rođen je u Francuskoj 1991. Odmalena je krenuo očevim stopama i trenirao trenirao fudbal, a sa samo 24 godine, nakon što je igrao za Teleoptik, Košice, BSK Borču i Bežaniju, oprobao se i u Škotskoj (Erdi, Morton). Nakon kratke epizode u Zlate Moravce, završio je karijeru i prešao na MMA. Njegov otac Goran igrao je za Crvenu zvezdu i Partizan, dok je njegov stric Vladan Milojević poznati bivši srpski i jugoslovenski fudbaler. Rođeni brat oca njegove majke je fudbaler i trener Nenad Bjeković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike