Vlasotince tuguje za Robertinom: Zakucao se u drvo i preminuo!

21.02.2022

11:51

0

Robertino živi u Vlasotincu i njegovi prijatelji su neutešni i opraštaju se od njega na društvenim mrežama

Vlasotince tuguje za Robertinom: Zakucao se u drvo i preminuo!
robertino ilievski - Copyright Facebook

Mladić Robertino Ilievski (24), rodom iz Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je posle tri sata u Kliničkom centru u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je bio pod dejstvom alkohola. Saobraćajna nesreća, da podsetimo, dogodila se sinoć oko 20 sati u Ulici Mije Milenkovića u Vlasotincu. Mladić je pod još nerazjašnjenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom “ford fiesta”, udario u živu ogradu a zatim u drvo. Prebačen je najpre u leskovačku bolnicu odakle je hitno upućen u Niš.

"Pacijent je u niški Univerzitetski klinički centar stigao sa jedva merljivim vitalnim parametrima i preminuo je sinoć u 23.40 sati. Bio je u izuzetno teškom stanju, imao je politraumatske povrede glave, grudnog koša i drugih delova tela. Pokušavana je reanimacija četrdeset minuta, ali nažalost nije mu bilo pomoći", saopšteno je iz niške bolnice.

Očevici ove straviične nesreće kažu da je udarac bio jeziv.

- Čuli smo jak prasak i kad smo izašli iz kuće, videli smo automobil smrskan do pola sa prednje strane. Odmah smo zvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo svuda po autu i putu - kažu oni i kažu da je auto bio smskan.

Inače, Robertino živi u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da ga više nema su neutešni i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike