NA LICU MESTA Detalji horora kod Jagodine: Otac mrtav dva meseca, sin tri dana, sve što su imali trošili na rakiju (FOTO/VIDEO)

21.02.2022

10:52

0

"Bavili su se poljoprivredom i bili bogata porodica, ali alkohol ih je uzeo pod svoje", kaže komšija Novica Đorđević

NA LICU MESTA Detalji horora kod Jagodine: Otac mrtav dva meseca, sin tri dana, sve što su imali trošili na rakiju (FOTO/VIDEO)
glogovac kod jagodine otac sin mrtvi 2102 2022 foto sivacki (10) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

 

Policija je u selu Glogovac kod Jagodine pronašla tela Dragana Dimitrijevića (68) i njegovog sina Nenada (41). Telo Dragana Dimitrijevića pronađeno je u kući, a komšije kažu da ga nisu viđale u selu u poslednje vreme, dok je leš njegovog sina nađeno je u dvorištu.

Prema kazivanju komšije Novice Đorđevića, Dragan Dimitrijević bio je vezan za krevet i nije mogao da hoda. Kako se pretpostavlja, on je bio mrtav u krevetu oko dva meseca, dok je telo njegovog sina nađeno u dvorištu i sumnja se da je Nenad preminuo pre tri dana.

24sedam/Goran Sivački
 

- Imali su primanja oko 20.000 dinara i gotovo sve su trošili na rakiju. Viđali smo Nenada da ulazi u grad i kad ide na bankomat. Žao mi je što se ovo dogodilo. Dragan je bio veliki domaćin. Bavili su se poljoprivredom i bili bogata porodica, ali alkohol ih je uzeo pod svoje - kaže za 24sedam komšija Novica Đorđević.

24sedam/Goran Sivački
 

Draganovu majku su, takođe, njih dvojica u kući držali mrtvu zbog penzije, i to je svojevremeno bila tema novinskih napisa. Nenadova majka, inače, živi u Švajcarskoj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike