Manekenka vozila dvoje dece 200 na sat: Žena fudbalera Crvene Zvezde divljala auto-putem bez dozvole! Skočila s mosta zbog dečka? FOTO

16.02.2022

09:52

1

Autor: 24sedam

Jovana Švonja (31) napravila je više prekršaja u noći između utorka i srede oko 1.20 na putu Beograd - Šid

Manekenka vozila dvoje dece 200 na sat: Žena fudbalera Crvene Zvezde divljala auto-putem bez dozvole! Skočila s mosta zbog dečka? FOTO
jovana švonja1 - Copyright Instagram_callmelolita

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića, manekenka Jovana Švonja (31) napravila je više prekršaja u noći između utorka i srede oko 1.20 na putu Beograd - Šid, nezvanično saznaje Alo.

Policija je na teritoriji Novog Beograda, podsetimo, tokom noći zaustavila automobil marke BMV kojim je nekadašnja manekenka upravljala brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina. Protiv nje će biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

Iako danas uživa u srećnom i ispunjenom životu sa suprugom, fudbalerom Filpom Đorđevićem, mnogi ne znaju da je prošla kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje.

Pisalo se da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu.

Švonja, a danas Đorđević je demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

MN press Printscreen Instagram/callmelolita
 

"Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine", rekla je Jovana svojevremeno za "Story". Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

Ona je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike