Jezivo! Nastradali u razmaku od sedam godina: Tri identične nesreće na crnoj tački puta kod Alibunara!

14.02.2022

16:07

0

Anastasiji J. se bore za život

Jezivo! Nastradali u razmaku od sedam godina: Tri identične nesreće na crnoj tački puta kod Alibunara!
alibunar crna tacka - Copyright Pixabay/Printscreen/Youtube

Stravična nesreća, koja se dogodila u subotu malo posle ponoći na ulasku u Alibunar, nije jedina koja je zadesila ovaj kraj.

Podsećamo, pod nerazjašnjenim okolnostima, oko ponoći Zoran A. (32), koji je vozio, izgubio je kontrolu nad autom, zakucao se u prikolicu i na mestu ostao mrtav. U nesreći je stradao i njegov prijatelj Vladimir M. (30), dok se Anastasiji J. (20) lekari bore za život, a još dve osobe iz kola su lakše povređene.

Prilikom udesa, automobil se i zapalio. Kao da ova tragedija sama po sebi nije strašna, među meštanima budi jezu i činjenica da mladi nisu prvi koji su nastradali na ovaj način u njihovom kraju.

Apel za pomoć mladoj Anastasiji

Na društvenim mrežama se širi apel za dobrovoljno davanje krvi za Anastasiju Jocev, devojku koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na ulasku u Alibunar.

Krv, sa naglaskom za Anastasiju Jocev, možete dati danas do 19 časova u Institutu za transfuziju krvi u Novom Sadu i sutra od 7 do 15 časova.

Naime, Dragan Mladen (44), Vladimir Topić (37) i Danijela Čolović (42) poginuli su 2017. godine kada se njihov džip „folksvagen tuareg" stranih tablica velikom brzinom zakucao u bager. Od siline udarca džip se zapalio, a putnici koji su se nalazili u njemu su izgoreli, dok se bager prevrnuo.

- Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina. Mladen i Čolovićeva sedeli su napred, dok se Topić nalazio na zadnjem sedištu. Prizor je bio stravičan, oba vozila su potpuno uništena. Bager težak nekoliko tona prevrnuo se od siline udarca i ostalo je udubljenje na putu - rekao je izvor tada, a sada meštani dodaju:

- Strašno je što su se ove dve nesreće desile maltene na istom mestu i to na gotovo identičan način! Oba automobila su se otpozadi zakucala u radne mašine, pa se zapalila. Užaj jedan, ježimo se.

Alibunar pamti još jednu sličnu tragediju.

Pre sedam godina Ilija Lopardija (65) i Sonja Rakić (25) poginuli su u saobraćajnoj nesreći kada se atomobil BMW X5 zakucao u traktorsku prikolicu. Tada su povređeni Danica Rakić (53), Sonjina majka i Ognjen Rakić (21), Sonjin brat.

Meštani su skrenuli pažnju na to da su se sve tri nesreće dogodile na isti način i to baš na istoj deonici puta, nedaleko od pružnog prelaza na ulasku u Alibunar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike