Drama u Veroni: Srbin (43) tražio piće u baru, usledio je haos

11.11.2020

06:00 >> 11:01

0

Uprkos zabrani služenja pića posle 18 časova zbog anti-kovid mera, Srbin tražio da mu natoče alkohol. Prvo napao vlasnika bara, a potom i karabinjere koji

Drama u Veroni: Srbin (43) tražio piće u baru, usledio je haos
Copyright Profimedia

Srbin starosti 43 godine uhapšen je u okolini Verone u Italiji, nakon što je u baru tražio alkoholno piće uprkos zabrani u skladu sa merama zbog koronovirusa u toj državi! Srbin je napao vlasnika bara, a potom i karabinjere koji su ga jedva savladali.

Kako navode italijanski mediji, ovaj pijanac je uhapšen zbog pružanja otpora policiji, nasilja nad njima, uvreda i pretnji.

– Muškarac srpskog porekla ušao je pijan u bar u ulici Prova. Zatražio je još alkohola, iako je lokal već bio zatvoren, jer se u skladu sa anti-kovid propisom zabranjuje konzumacija pića i hrane posle 18 sati – navodi italijanski portal larena.it

Pročitajte još: Zverski tukao pastorku (3): Doživotna robija za Srbina u Italiji

Vlasnik bara je pozvao policiju, jer je muškarac postao nasilan kada je shvatio da ga neće uslužiti. Na lice mesta ubrzo je stigla patrola, ali ni policajci nisu uspeli da obuzdaju Srbina, pa je zatraženo pojačanje.

– Srbin je burno reagovao. Odbio je da se legitimiše, šutirao je policajce koji su jedva uspeli da ga savladaju – navode lokalni mediji, ne navodeći identitet muškarca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike