"Ta devojka sve laže, samo hoće novac": Snajper se oglasio iz pritvora!

31.01.2022

12:21

1

Autor: 24sedam

Milutinovića tužilaštvo tereti za otmicu, protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti

"Ta devojka sve laže, samo hoće novac": Snajper se oglasio iz pritvora!
Copyright MUP Republika Srpska

Slobodan Milutinović zvani Snajper, koji se od 19. septembra prošle godine nalazi u pritvoru zbog optužbi da je oteo U. J., oglasio se iz zatvora tvrdeći da je "sve laž, da pomenuta devojka želi da utiče na sud koji treba da potvrdi optužnicu i da želi novac".

Milutinović je iz pritvora rekao da je "podneo krivičnu prijavu zbog lažnog svedočenja, da veruje da će on biti oslobođen optužbi, a da će ona odgovarati za izmišljotine".

Slobodan Milutinović je, uhapšen pre više od četiri meseca, kada ga je policiji prijavila bivša emotivna partnerka. U. J. ga je optužila da ju je" Sloba Snajper zaključanu držao u iznajmljenom stanu gde se fizički iživljavao nad njom".

Sloba Snajper se i dalje nalazi u pritvoru koji mu može trajati do 22. februara, a optužnica podignuta 22. decembra prošle godine, prosleđena je Višem sudu radi donošenja odluke o potvrđivanju.

Milutinovića tužilaštvo tereti za čak četiri krivična dela: otmicu, protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti. On je u braku i ima dvoje maloletne dece.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike