Otkriveni detalji horora nakon hapšenja kik-boksera i njegovih ortaka: Bivši sportista vođa bande koja teroriše i reketira u Smederevu?!

28.01.2022

20:18

0

Osumnjičeni Nikola Stošić, A. R., V. S. i M. I. privedeni su juče na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu

Otkriveni detalji horora nakon hapšenja kik-boksera i njegovih ortaka: Bivši sportista vođa bande koja teroriše i reketira u Smederevu?!
nikola stosic kikbokser2 - Copyright Printscreen/YouTube/SD Cafe

Posle hapšenja kik-boksera Nikole Stošića, koji se sumnjiči da je sa još trojicom drugova u decembru pretukao tri muškarca u jednom poznatom smederevskom lokalu, sumnja se da je vođa grupe koja duže vreme teroriše grad mladić, takođe bivši sportista.

Da podsetimo, policija u Smederevu prekjuče rano ujutru uhapsila je Stošića, A. R. (40), V. S. (33) i M. I. (28). Oni se terete za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih povreda, jer su, kako se sumnja, u noći između 23. i 24. decembra u jednom poznatom restoranu pretkuli suvlasnika objekta, ali i dvojicu gostiju koji su se tu zadesili i pokušali da odbrane napadnutog muškarca.

Nekadašnji takmičar

- Kik -bokser i bivši reprezentativac Srbije uhapšen je sa prijateljima, ali građani Smedereva se ne smiruju. Naime, oni tvrde da je vođa grupe zapravo muškarac koji je na slobodi - priča izvor:

- Reč je o mladiću koji se takođe takmičio u borilačkim sportovima, a koji je više puta hapšen. On u dosijeu, osim tuča i nasilničkog ponašanja, ima i krađe. Stošić nije vođa te bande, on je samo član, a i drugi pripadnici grupe takođe se predstavljaju kao kik-bokseri i sportisti - objašnjava sagovornik upućen u dešavanja u Smederevu.

Kako kaže, građani su izuzetno uznemireni.

- Slučaj u restoranu je rešen zahvaljujući kamerama koje su incident snimile, ali mladići koji su pokušali da zaštite napadnutog suvlasnika, na primer, nisu želeli u prvo vreme da sarađuju sa policijom, zabrinuti zbog odmazde. Jedan od njih je posle prebijanja otišao kući, a drugi, koji je prebačen u Hitnu pomoć, pobegao je iz medicinske ustanove kada je čuo da će lekari obavestiti policiju po službenoj dužnosti - navodi izvor:

- Ova grupa već duže vreme teroriše grad, reketiraju vlasnike lokala, privrednike. Svi žive u potpunom strahu od njih - dodaje sagovornik.

Povređene im glave i rebra

- Momci D. P. i L. R. ne žele javno da se eksponiraju. Oni su posle tuče bili ozbiljno povređeni, imali su povrede glave, podlive i masnice, a jednom su čak i polomljena rebra - rekao je izvor.

Navodno, neki od članova ove grupe povezivani su i sa dilovanjem narkotika.

- Pričalo se svašta, pa i da je jedan od članova grupe u inostranstvu navodno radio za Predrag Pecu Barnića, poznatog kafedžiju iz Beča, koji je prošle godine u prestonici Austrije uhapšen zbog dilovanja kokaina - priča sagovornik i navodi da je Barnić u javnosti poznat i kao blizak prijatelj pevača Radiše Trajkovića Đanija:

- Barnić je takođe rodom Smederevac, a u njegovoj kafani u Beču nastupale su brojne estradne zvezde, dok prošle godine nisu upali specijalci i uhvatili ga prilikom primopredaje droge. Sumnjalo se da je on i zelenašio, ali i terao estradnjake da pevaju za džabe jer su mu dugovali novac.

Navodno, jedan pripadnik grupe je sarađivao sa njim, ali je pobegao iz Austrije i vratio se u Smederevo.

Saslušani u tužilaštvu

Negirali delo, zatražen pritvor

Osumnjičeni Nikola Stošić, A. R., V. S. i M. I. privedeni su juče na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

- Oni su na saslušanju negirali delo, ali je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora do 30 dana da ne bi uticali na svedoke. Inače, prvoosumnjičeni A. R, kao i Nikola Stošić, ranije su osuđivani. U daljoj istrazi biće ispitana sva trojica oštećenih muškaraca - kaže izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike