Arkanov blizanac se vratio u Srbiju: Živi kod žene, a "dadilje" su mu bili Luka Bojović i Rade Rakonjac!

18.01.2022

13:45

0

Autor: 24sedam

Nikola živi sa suprugom i ćerkicom u njenom stanu na Vračaru, a ima svoj stan koji mu je ostao od bake Slavke, Arkanove majke

Arkanov blizanac se vratio u Srbiju: Živi kod žene, a "dadilje" su mu bili Luka Bojović i Rade Rakonjac!
Copyright Žejlko Ražnatović Arkan/MN Press

Sin Željka Ražnatovića Arkana Nikola (39) vratio se iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju, a u subotu je tajno bio na pomenu svom ocu, ubijenom pre 22 godine u beogradskom hotelu „Interkontinental”.

Nikola se u Srbiji oženio ćerkom biznismena Obrada Sikimića (63), nekadašnjeg vlasnika privrednog društva, koji je uhapšen 2018. godine zbog sumnje da je sa saradnicima oštetio firmu iz Zagreba za 20.000.000 evra.

Nikola je godinama živeo u Los Anđelesu sa majkom Natalijom, Arkanovom prvom ženom, bratom blizancem Vojinom i sestrama Mašom i Milenom. Svi su tamo završili fakultete i retko su dolazili u Srbiju. Prvi put Nikola je bio na pomenu ocu 2015. godine. Tada je na pomenu bila prisutna i Svetlana Ceca Ražnatović, kao i njena deca iz braka sa Arkanom, Veljko i Anastasija.

U međuvremenu, Nikola je počeo da se zabavlja sa Кaćom Sikimić, koja je mlađa od njega desetak godina, a u aprilu 2019. su dobili i ćerkicu.

- Nikola živi sa suprugom i ćerkicom u njenom stanu na Vračaru, a nedaleko odatle ima svoj stan koji mu je ostao od bake Slavke, Arkanove majke. Radi za jednu američku kompaniju i dobro zarađuje. Međutim, on ne želi da se zna da je u Srbiji, pa maksimalno izbegava medije – navodi sagovornik.

U Beogradu su Nataliju i decu čuvali Arkanov telohranitelj i gardista Rade Rakonjac, kao i Luka Bojović. To samo govori da je Željko Ražnatović imao ogromno poverenje u Rakonjca i Bojovića, jer im je poverio na čuvanje i svoju decu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike