Kajao se i izvinjavao! Poznato kako se branio vozač beogradskog autobusa: Evo šta je prethodilo incidentu!

15.01.2022

16:35

0

Izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od sedam meseci, koju će izdržavati u kućnim uslovima

Kajao se i izvinjavao! Poznato kako se branio vozač beogradskog autobusa: Evo šta je prethodilo incidentu!
Mirijevo, vozač autobusa Instagram Moj Beograd - Copyright Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Vozač autobusa na liniji 74, koji je 13. januara blokirao oko sat vremena Mirijevski venac na Zvezdari, pa uhapšen jer se oglušio o zahteve policije, priznao je krivicu na saslušanju rečima da su ga iznervirala nepropisno parkirana vozila, i da autobus nije mogao da pomeri zbog stresa.

Osumnjičeni vozač S. M. je priznao izvršenje dela i sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela napad na službeno lice. Izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od sedam meseci, koju će izdržavati u kućnim uslovima.

– Kajao se i izvinjavao, naveo je da se prethodno mnogo iznervirao zbog nepropisno parkiranih vozila koja su stajala u kontra smeru, parkirana u punoj liniji, a njemu su smetala u saobraćaju. Sve to je dovelo do toga da ne postupi po nalogu policije i da pruža otpor prilikom hapšenja, takođe je rekao da nije mogao da pomeri autobus od stresa i tražio zamenskog vozača – saznaje Telegraf.rs u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Tužilaštvo smatra da je kazna adekvatna, imajući u vidu priznanje, kajanje, njegovu neosuđivanost, kao i doprinos drugih vozača koji su prethodno nepropisno blokirali deo kolovoza.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike