Užas u Italiji: Pronađeno zakopano telo Ukrajinke za koju se sumnja da je ubio srpski državljanin!

14.11.2020

10:59 >> 11:04

0

Vitkorija Vovkotrub nestala je 4. novembra. Šest dana kasnije uhapšen je njen bivši dečko poreklom iz Srbije K. B. osumnjičen za njeno ubistvo

Užas u Italiji: Pronađeno zakopano telo Ukrajinke za koju se sumnja da je ubio srpski državljanin!
Copyright Carabinieri Brescia/Facebook

Telo Ukrajinke Viktorije Vovkotrub (42), koja je nestala je Breši 4. novembra, pronađeno je zakopano u blizini mesta gde živi državljanin Srbije K. B. koji je osumnjičen za njeno ubistvo!

Karabinjeri su njeno telo pronašli su u napuštenom dvorištu, na samo nekoliko koraka od kuće K. B., koji je uhapšen 10. novembra, dok je pokušao da se otarasi tepiha natopljenog ženinom krvlju, pišu italijanski mediji.

Viktorijino telo bilo je jedan i po metar pod zemljom i karabinjerima i vatrogascima je bilo potrebno oko dva sata da ga izvuku.

Viktorijin nestanak je prijavila njena prijateljica. Nakon nekoliko dana od prijave, karabinijeri i tužilštvo ušli su u trag njenom bivšem dečku, koji ju je, kako se navodi, poslednji video živu. Prekjuče je pretresen njegov stan, kako bi se utvrdilo da li je žena u njemu ubijena. Portal “Tgcom24” piše da je utvrđeno da je mesto zločina bila dnevna soba, u kojoj su pronađeni tragovi krvi. DNK analiza pokazala je da je ista krv i na tepihu.

Kako je ranije bilo reči, Viktorija je živela i radila u Breši. U Italiji je živela već nekoliko godina, a radila je kao konobarica i negovateljica. Ona i uhapšeni K. B. bili su u vezi i živeli su zajedno, ali nije jasno u kakvom su odnosu bili u trenutku njenog nestanka.

Pročitajte još: Potvrđena presuda: Ubio ženu na stanici naočigled unuka – osuđen je na 30 godina

Pročitajte još: Čuvao stražu, dok je drugi Ljiljanu tukao i ubio: Osumnjičeni ispričao detalje o ubistvu Srpkinje u Crnoj Gori

Uhapšeni je negirao optužbe za njeno ubistvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike