Užas na Božić: Muškarac pao sa konja i na mestu ostao mrtav! Otac mu poginuo na sličan način!

07.01.2022

18:27

0

Ekipa Hitne pomoći iz Nove Pazove je ubrzo stigla ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa

Užas na Božić: Muškarac pao sa konja i na mestu ostao mrtav! Otac mu poginuo na sličan način!
urgentni centar - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nesvakidašnja nesreća dogodila se ovog popodneva u Vojki kada je Jovan I. (38) iz ovog mesta u staropazovačkoj opštini stradao prilikom pada sa konja.

Prema rečima očevidaca, Jovan je sa svojim društvom, po tradiciji u ovom selu, slavio Božić jašući konja ili kao se to u Sremu kaže, "Vijao Božić". Međutim, nesreći je kumovao alkohol.

- Mladi se još na Badnji dan okupe na konjima i fijakerima i vozaju ulicama. Tako je bilo i danas, pevalo se, veselilo ali i pilo. Jovan je bio vidno pripit i već je jednom pao sa konja kada su ga prijatelji zamolili da siđe sa konja. Međutim, on je insistirao da nastavi da jaše i za par minuta je ponovo pao na zemlju. Taj pad bio je koban - priča jedan od očevidac.

Ekipa Hitne pomoći iz Nove Pazove je ubrzo stigla ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Preminuo je na putu do bolnice.

- Odmah je poplavio, nadali smo se da će mu posle ukazane pomoći biti bolje, ali niko ne veruje da je mrtav. Svi smo u šoku - pričaju Jovanovi prijatelji koji su bili kraj njega u trenutku nesreće.

 Jovan je bio veliki zaljubljenik u konje i omiljeni u društvu.

- Radio je po dve smene da bi mogao da dobije slobodan dan za Božić i "sankanje" na konjima. I evo kako je stradao. Ovo je velika tuga, niko ne može da poveruje da se ovo dogodilo - priča sagovornik.

Iza Jovana je ostala supruga i maloletno dete. A da tragedija bude veća, i Jovanov otac je pre više godina stradao padom sa traktorske prikolice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike