Nemanja doživeo moždani udar? Obdukcija otkrila nove detalje tragedije u kojoj je poginulo troje mladih iz Valjeva i Osečine

03.01.2022

14:21

0

Obdukcija je pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav

Nemanja doživeo moždani udar? Obdukcija otkrila nove detalje tragedije u kojoj je poginulo troje mladih iz Valjeva i Osečine
Screenshot_1_censored - Copyright Printscreen / Instagram 192

Moždani udar, kako se nezvanično saznaje, koji je za volanom “pežoa 307” doživeo Nemanja Aćimović (20), iz Osečine, uzrok je teške saobraćajne nesreće 28. decembra, u selu Draginju, na putu Šabac – Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena Maksimović (20) i Ognjen Pejić (21), oboje iz Valjeva.

Obdukcija je, naime, pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav, pretpostavlja se da je doživeo moždani udar.

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih, dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a “pežo” koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotnu traku u udario u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret.

Kako je saznaje, vozač teretnjaka je uočio da je mladić digao ruke sa volana “pežoa” prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen Pejić bio je perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba “Metalac” u Valjevu. Godinu dana ranije, njegov otac poginuo je dok se kretao prugom Beograd – Bar, kada je na njega naleteo voz.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike