"Deca posmatrala poginulu majku, vriskala i zapomagala": Detalji horora kod Zrenjanina

02.01.2022

22:16

0

Stravični sudar dogodio se na ravnom delu puta, 50 metara od prve oštre krivine na izlazu od Zrenjanina prema Elemiru

"Deca posmatrala poginulu majku, vriskala i zapomagala": Detalji horora kod Zrenjanina
Hitna pomoć - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Direktan sudar sivog BMW-a i "pežoa 307" dogodio se 1. januara oko 17 sati u neposrednoj blizini Industrijske zone u Zrenjaninu.

Poginuli su Mira Lakatuš (44), koja se nalazila u "pežou", i deset godina mlađi Stevica Batarika iz Elemira, koji je vozio BMW.

- Mirin suprug Dragan, poreklom iz Elemira, u kritičnom  je stanju i prebačen je u novosadski Klinički centar - kaže izvor.

Stravični sudar dogodio se na ravnom delu puta, 50 metara od prve oštre krivine na izlazu od Zrenjanina prema Elemiru.

- Batarika je u selu poznat po brzoj vožnji. Sa preko 200 kilometara na sat je uleteo u krivinu i očigledno je u tom trenutku izgubio kontrolu i bukvalno je pocepao "pežo" i zakucao se u obližnju banderu pored druma - kaže meštanin Elemira, i dodaje da je Stevica trgovao automobilima i da je otac četvoro dece:

- Više od dva časa vatrogasci su njegovo telo izvlačili iz smrskane olupine, koliko je i saobraćaj bio u prekidu - dodaje mlađi muškarac.

Kako se saznaje, porodica Lakatuš je išla prema Elemiru u posetu i na čestitanje praznika kod Draganovih roditelja i sestre. Scena je bila kao iz najstrašnijih horor filmova. 

- Deca koja su na sreću zadobila samo lakše povrede, posmatrala su majku koja je na licu mesta izdahnula, vriskala i zapomagala - potresno priča žena iz Zrenjanina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike